2777
2789
عنوان

بچه ها ب غلط کردن افتادم😭😭گند زدم ب صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینو موندم من ۳سیسیو نیم زدم  وای همون موقع چه ورمی کرده بوداااا  البته بعد دوهفته که نصف ...

عزیزم منم در اصل ۴ سی سی زدم یکیش زیر چشم بود 

و اینکه نیم سی سیشو زد ب اسکارای پوستیم

همینو موندم من ۳سیسیو نیم زدم  وای همون موقع چه ورمی کرده بوداااا  البته بعد دوهفته که نصف ...

درسته بعد یه مدت میره ولی قرار نیست همون اول این همه بزنید.  فقط کافیه دو سه مرتبه ژل تکرار بشه تا ثابت بشه

درسته بعد یه مدت میره ولی قرار نیست همون اول این همه بزنید.  فقط کافیه دو سه مرتبه ژل تکرار بشه ...

عزیزم همشو ب گونم نزدم یه سی سی زیر چشم یه سی سی گونه یه سی سی فک یه سی سی کنار صورتم نیم سی سی اسکار

مثل عمل بینی، که اولاش خیلی پف داره، بعدش خوب میشه و خوشگل ^_^ یا هر عملی، بعد از یک تایمی خودشو نشون میده.

یا مثلا وقتی برای اولین بار ناخن میکاری احساس میکنی دستت خیلی سنگین شده، بعدش برات عادی میشه.

حالا یکم صبر کن، احتمالا بعدش عاشقش میشی ^___^

مثل عمل بینی، که اولاش خیلی پف داره، بعدش خوب میشه و خوشگل ^_^ یا هر عملی، بعد از یک تایمی خودشو نشو ...

مرسی ازت😢😢تنها کسی ک انقدر انرژی مثبت داد بهم تو بودی❣❣❣امیدوارم قشنگ بشه چون صورتم خیلی لاغر بود