2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه به نظرتون نگرانی هاش واقعیه 

تا اینجا که اره نگرانه تابلوم هست بعدی 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

ببین همین فرمون که گرفتی برو 😃 کارت درسته تو همین که اصلا در حدی ندیدیش بهش یه اطلاع بدی باعث میشه هی بخواد به دستت بیاره دست نیافتنی بمون بچسبی بهش گزارش بدی سرد میشه گورشو گم می کنه

پارتنرت خیلی با محبته و خیلی هم با اخلاق تاپیک قبلیت رو دیدم حالم بد شد از طرز حرف زدنت واقعا خیلیییییی عالی جواب داد من اگر پسر بودم و ی دختر اینجوری می‌کرد عمرا این شکلی باهاش راه میومدم 

نمی دونم من که خیلی میخوامش لطفا اونای که تجربه دارن حستون چیه

واقعا دوست داره 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

اینو ما نباید بگیم که 

اول از اینکه چند مدته باهمین 

بعد چند مدته بهم خانومم و اقایی و... میگید 

رابطتون مجازیه یا حضوری و...

اقا تاحالا براتون خرج کرده یا نه