2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگر ۳ ساله باهمید آره دوستت داره و واقعا نگرانته

بهم گفته قول میدم که برای رسیدن بهت هر کاری کنم اما قول نمی دم ازدواج کنیم شاید من قول دادم نشد نمی تونم تورو مدیون خودم کنم گفت اگه کسی از من بهتر بود ازدواج کن گفت حاضرم خودم بدبخت شم ولی تو نع

من پارسال نصف شبی داشتم با عشقم حرف میزدم بعد گوشیم خراب شد وسط چت 

فرداش بردم گوشیمو درست کنم و تا غروبش طول کشید 

کلی زنگ و پیام دید جواب نمیدم 

گوشیم دست تعمیرکار که بود مثل اینکه انلاین شده بود با گوشیم تعمیر کاره 

اینم دید انلاینم جواب نمیدم گفت تموم کنیم از حرص زیاد

هم من هم اون میدونستیم تموم نمیشه فقط مزخرف میگفتیم 

البته این اخلاق بدو من خیلییییی دارم عشقم فوقش سالی ی بار بتونه بگه اونم ی ساعت نشده پیام میده قربونش برم♥️

بهم گفته قول میدم که برای رسیدن بهت هر کاری کنم اما قول نمی دم ازدواج کنیم شاید من قول دادم نشد نمی ...

رل من اصلا غیرتش اجازه نمیده راجب فرد دیگه ای حرف بزنه 

توهم خب دلشو قرص کن بهش بگو من بهت اطمینان دارم که تو میتونی خوشبختم کنی تو همیشه حال دلمو خوب میکنی 

روزی که پیشت نباشم بدبختم و درکل بهش بگو که بهش اطمینان داری مردا خیلی دوست دارن

بهم گفته قول میدم که برای رسیدن بهت هر کاری کنم اما قول نمی دم ازدواج کنیم شاید من قول دادم نشد نمی ...

یادش بخیر عین منو همسرم باهم دوس لودیم اون اونوره کشور لب مرز من تهران ولی شیش ماهه عقد کردبم 😋🤗 قسمت عزیزه دلم 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
اوق چه چندش حرف میزنید🤢🤮😂

برای منم اول خیلی چندش بود ولی از وقتی مه عاشق رلم شدم اون وقتایی که بهم اینطوری میگه قلبم میلرزه مطمعن باش اینارو وقتی عشقت بهت بگه اصلا حالت عوض میشه عزیزم

یادش بخیر عین منو همسرم باهم دوس لودیم اون اونوره کشور لب مرز من تهران ولی شیش ماهه عقد کردبم 😋🤗 ق ...

خداروشکررر ایشلا قسمت منم بشههه هرکی عاشقه به عشق برسه برام دعا کن