2777
2789

بچه ها منطق میگه کسی که دوست داره 

منم این منطق رو قبول کردم 

اصلا زندگی منطقی رو قبول کردم 

ولی بچه ها چیکار کنم که زندگی که انتخاب هاش با دلت باشه حتی اگر گاهی اشتباه کنی دلچسب تره 

بچه ها من نزدیک به چند ماهه دارم منطقی رفتار میکنم عاقلانه رفتار میکنم ولی زندگیم هیجان نداره

یک روز عشق و عاشقی یک روز اون تپش قلب ها به دنیا می ارزه بخدا می ارزه همون استرس ها همون دست از پا خطا کردن هاااا.

توروخدا واسم دعا کنید من خیلی آدم مهربونم خیلی پر احساسم وقتی با کسی تو رابطم که روز قرار هیچ حسی ندارم ولی منطق میگه باید باهاش باشم بنا ب ی دلایلی چیکار کنمممم

من دلم اون شب تا صبح بیدار موندن از شوق قرار رو میخواااد ....

ولی عشق رو تجربه کنید.
درسته تهش گند میزنه به همه چی اما اون دوران می‌ارزه بابا. زندگی آدم کلا یه شکل دیگه‌س، خوابش، بیداریش، کارش، همه چی...

کسی ک دوسم داره قطعا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها نمی‌دونم باور میکنید یا نه وقتی کسی که دوسش ندارم می‌بوسم ناخودآگاه هوق میزنم 😓 ازش بدم نمیاد ولی دوسش ندارم دلم پیش یکی دیگس .

دل پیش کسی باشد و وصلش نتوانی ؟ .....

کسیکه دوسش دارمو دوسم داره،،،این یه جمله ی کلیشه ای و مسخره ست از نظرم،،،اگه کسی باشه که خیلی دوست داشته باشه و تمام دنیا رو به پات بریزه اما تو حسی نداشته باشی بازم خوشبخت نیستی 

استارتر عزیزم انشالله زندگی هم روی خوش و شادشو بهت نشون میده و خوشبخت میشی❤️✨

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

اقا من یه عمر گفتم کسی ک دوسش دارم یه سال تموم‌تلاش کردم دویم داشته باشه ولی خب حق داشت دسته خودش نبود ک من ادمش نبودم

مهم نیست حالا الان ب این نتیجه رسیدم کسی ک دوست داره وافن زندگیه قشنگ تری برات میسازه خودتونو با یه عشق یه طرف داغون‌نکنین(:

اگه تو دوسش نداشته باشی چیکار میکنی

مهم نیست

خیلی وقته یخ زدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اگه یکی دوستت داشته باشه و تو نداشته باشی دقیقا به اندازه وقتی که تو یکیو دوست داری و اون نداره سخته

دلم یکیو میخواد ک عاشقش باشم و عاشقم باشه و وقتی ذوق داشتنشو دارم داشته باشمش:)))

کسیکه دوسش دارمو دوسم داره،،،این یه جمله ی کلیشه ای و مسخره ست از نظرم،،،اگه کسی باشه که خیلی دوست د ...

قربونت برم آفرین دقیقا همه دنیا هم بهت بده دوسش نداریییی. مرسی دورت بگردم

اگه یکی دوستت داشته باشه و تو نداشته باشی دقیقا به اندازه وقتی که تو یکیو دوست داری و اون نداره سخته ...

امین میگم برای حرفت امییییین با پوست و استخونم حس میکنم حرفاتو

اقا من یه عمر گفتم کسی ک دوسش دارم یه سال تموم‌تلاش کردم دویم داشته باشه ولی خب حق داشت دسته خودش نب ...

اینکارو کردم الان نزدیک به چند ماهه فکر هم میکردم موفق شدم الان احساساتم عشقم همه یهو سر باز کردن همش شدن بغضض