2777
2789
عنوان

بچه اشتباه کنه میگن ناخلفه..بچه شکایت پدر و مادر نا خلفو به کی بکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 32 پست
بد بد بد...همیشه سرمو پایین میکنن همیشه هم حق رو به خودشون میدن فقط بخاطر خداس که باهاشون قطع رابطه ...

یه مدت نباش براشون‌تحویلشون نگیراندازه ی که بهت بهامیدن براشون هدیه بخر

من مادرم به بچه ام‌ اهمیت نمیده درمقابله بچه ای خواهرم منم روزمادراندازه ی اهمیت وارزشی که برام گذاشت کادودادم‌

بیشترازتوانم‌تصمیم گرفتم خودموخرجشون نکنم‌ 

حرف بقیه برام مهم نیست😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا خیلی سخته خیلیییی سخته

خدایی جز دردهای وحشتناکه...منم تجربشو داشتم و الان هییییییییچ حسی بهشون ندارم فقط دوس دارم دست از سر کچل من بردارن ک خداروشکر دو سه ماهیه بر داشتن وگرنه همیشه دعوا بود و مادرم منو مینداخت بیرون میگفت تو چ رویی داری هزار بار انداختمت بیرون باز برمیگردی اینجا ...جایی رو ندارم برم وگرنه هیچوقت خونه اوتارو تحمل نمیکردم

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
یه چیزی میگم‌خوب گوش کن خودت خواستی که الانم‌باهات اینجوری رفتارمیکنن کمی محکم باش همیشه نباش براشون ...

بابا صدبار گفتم اینکه همیشه با دلایل احمقانه به خودشون حق میدن نابودم میکنه

خدا به داد برسه

خدا بهممون صبر بده واقعا...ن اونا مارو قبول دارن ن ما اونارو...

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
مال من عجیبن انگار شوهرم و خونوادش دشمن خونیشونن عوض تشکرشونه اینم بگم با همه قطع رابطه کردن

ی چی بگم البته این نظر منه و با توجه ب زندگی خودم میگم...احتمالا دوستت ندارنو برا همین از همه ادمایی ک ب تو ربط دلرن ایراد میگیرن...ب الله بابام اومده بود خونمون از نونی سنگکی ک شوهرم میپخت ایراد گرفت میگفت خیلی بد میمزه در صورتیکه تو شهر اردبیل جز مشهورترینها بود و حتی تو رادیوی استان ازشون تقدیر کردن...اینا همینن و درست نمیشن

ی چی بگم البته این نظر منه و با توجه ب زندگی خودم میگم...احتمالا دوست ندارنو برا همین از همه ادمایی ...

واااای🤦🤦

همیشه گفتم اولین دشمن منن چون با مخالفتشون ازدواج کردم از خداشونه بدبخت شم برم بگم غلط کردم

نمک به حرومم نیستم چون هوای خونواده همسرمو دارم بهشون حسادت میکنن

اون اوایل بابام به همسرم اینا میگفت بزنینش هر کار میکنین بکنین یا میگفت نذارین سر کار بره تنها

حرفاشون کاراشون انقدره که اگه تا صبح برات بگم تموم نمیشه

واااای🤦🤦 همیشه گفتم اولین دشمن منن چون با مخالفتشون ازدواج کردم از خداشونه بدبخت شم برم بگم غلط ک ...

باورت میشه دیروز بابام تهدیدم میکرد ک میکشتم میکشمت و این اولین بار نیس ک تهدیدم کرده و ی بارم واقعا خاست بکشتم سر هیچی...از شب قبلش خبر داشتن ک چمدونمو بستم میخام برم پیش خاهرم و صب ک اماده رفتن شدم و چمد نمو برداشتم گفت همینجوری نیخای بری؟کفتم پس چجوری برم ؟ گفت جلو همسایه ها با چندون میخای بری ابرومونو ببری؟!!!گفتم مگه چیه چمدونه دیگه چرا ابروت بره. ؟سر همین میگفت بالاخره تورو میکشم حالم ازش بهم میخوره .خاست بزنه منو جلوشو گرفتن

باورت میشه دیروز بابام تهدیدم میکرد ک میکشتم میکشمت و این اولین بار نیس ک تهدیدم کرده و ی بارم واقعا ...

مرده شور همسایه هارو ببرم میگفتی آبروت برا چمدون من نمیره ...ببین چیکار کردی که از دستت دارم فرار میکنم آبروت برا اون باید بره

مرده شور همسایه هارو ببرم میگفتی آبروت برا چمدون من نمیره ...ببین چیکار کردی که از دستت دارم فرار می ...

حیف هیچی ندارم وگرنه ی ثانیه هم اونجا رو تحمل نمیکردم بخدا...و مطمئنم ی روزی این تهدیدادشون رو عملی میکنن ...خدایی ادم بدی نیستم ولی اینا برده میخان کفقط بهش دون و اب بدن و گوشه خونه بشینه و نماز و روزه بگیره و هرچی اونام گفتن بگه  اطاعت و تمام...

حیف هیچی ندارم وگرنه ی ثانیه هم اونجا رو تحمل نمیکردم بخدا...و مطمئنم ی روزی این تهدیدادشون رو عملی ...

درکت میکنم و شک ندارم که آدم خوبی هستی

موفق باشی مطمئن باش این روزا میگذره عزیزم🌷❤