2777
2789
عنوان

کمکم کنید بگید چیکار کنم؟

116 بازدید | 12 پست

من با رفیقم دعوام شد البته من دعوام نشد.  زنگ هنر بود  رفیقم رف پیش یکی از بچه های کلاس منم رفتم گفتم به لفیقم بیا پیش من کارت دارم و...

بعد اون همکلاسیم به دل گرف ک من اومدم از عمد اوردمش پیش خودم که من بدم میاد رفیقم با اون دوست بشه و... بعد منم رفتم  بهش گفتم تو بد برداشت کردی من همچین منظوری نداستم اون به حرفم گوش نداد رو به شو کرد اون ور بعد از اون موقع همش دعوا داشتیم سر این همکلاسی  منم میگفتم حق نداری با اون خرف بزنی و...

تا زمانی ک رفیقم تصمیم گرف کلاسشو عوض کن خیلی اصرار کردم و...پشیمونش کردم از اون روز ببعد ی هفته اس با من سرده مثل قبل نیس میکه همش تقصیر توعه اون دختره اصلا تقصیری نداشته و... الان  با اون جور شده و... من هعس اصرار میکنم مثل قبل شو درستش میکنم و... ولی قبول نمیکنه میگ تو اونم ناراحت کردی و... ولی مدرسه اصلاااااا حتی سلام همم نمیکنن همش پشت گوشی حرف میزنن. من بهش گفتم تو از کجا میدونی اون خالش بده پشت گوشی اون خیلی هم حالش خوبه اون با دوستای دیگش  می گرده و...

اونی ک حالش بده منو و توعیم و....

ولی خدایییی قضاوت کنید مقصر اصلی من بودم یا اون دخترع 

من حتی ب رفیقمم گفتم منم مقصر بودم ولی اون بیشتر ی راه حلی چیزی بگین

توهم ی مدت محل نده بهش سلام نکن پیگیرش نشو خودش میاد سمتت دوست جدید پیدا کن باهاش گرم بگیر ک اونم حسودی کنه بعد ک اومد سمتت بگو من از دستت ناراحت نیستم فقط چون بقیرو ترجیح دادی به من و جوابمو نمیداد مثل خودت رفتار کردم ک بفهمی چه عذاب اوره

عزیزم منم مشکل تورو داشتم و در حدی شد ک کارم به معده درد عصبی کشید و هر روز ناراحتی و گریه

الان سی سالمه نزدیک ۱۳ ۱۴ سال ازین اتفاق ها گذشته اینقدر برام کمرنگ شده ک اذیتم نکنه اما فقط یه حسرت میخورم اونم اینه که توی دورانی ک میتونستم خیلی زیاد خوش باشم و بگردم و درس بخونم و آزاد باشمبرای آدمی که ارزشش رو نداشت زیادی ارزش قائل شدم

اون خواست بره با یکی دیگه بذار بره خودت رو محدود بهش نکن توام با یکی دیگه دوست شو

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعیی رفیق منم دزدیدن رفیق فابم بود نفهمیدم چی شد با اون یکی دوستام جور شد بعد همینجوری نقش من کمرنگ تر شد تا جایی که دیدم امروز در مورد یه گروه بندی ای حرف میزدن دوستم که باهاش قبلا رفیق بودم گفت آره دیگه من و فلانی و فلانی و .... حدودا ۱۰ نفر شدن منم نگفت اصلا بعد من جلو نشسته بودم با یکی از دوستای قدیمیم حرف میزدم یهو اونی که باعث شد رابطم با رفیقم کمرنگ شه گفت اره عزیزم این بهترین گروه میشه البته اگه بعضیا نخوان خودشون و جا کنن یعنی چشمام چهارتا شد بنده خدا دوستمم که قدیمی و باهاش داشتم حرف میزدم دید حالم گرفته شد تا آخر کلاس هی میخواست حواسم و پرت کنه یادش نیوفتم 

هعیی رفیق منم دزدیدن رفیق فابم بود نفهمیدم چی شد با اون یکی دوستام جور شد بعد همینجوری نقش من کمرنگ ...

منم اصلا برام مهم نیست دیگه فقط رو درسم تمرکز کردم سال مهمی هم هست امسال برام از این حرفش بهم بر خورد ولی مهم نیست برام از سال دیگه نمیبینمشون 

اصن جد سادات الان خبر رسید دخترع باهاش دیگ نمیحرفه الان رفیقم انداخته گردن من میگ تقصیر توعه😑😂

ج ح بازی کردیم قبل دعوامون گفتم بزو پیوی ش بهش بگو خوشم ازت نمیاد اینم رف گف اخرش گف ایسگا بوده اینم به دل گرفته باور نکرده قهر کرده🤣😂

نباشی خودت اذیتی

امروز خیلیییی از بچه ها رفتن پیشش که بیاد اشتی،اشتی نکرد 

حتی یکی از معلما هم اومد اشتی مون بده کاری کرد همو بغل کنیم ولی اون باز رفتارش همینه نیاز دارم یعنی ی راه حلی چیزی بده تا کاری کنم اشتی کنه

امروز خیلیییی از بچه ها رفتن پیشش که بیاد اشتی،اشتی نکرد  حتی یکی از معلما هم اومد اشتی مون بد ...

فقط بی توجهی جواب میده امتحان کردم تحویلش نگیر ی مدت یکم سخته تحمل کن انقد خودتو کوچک نکن ک فکر کنه از تو بالاتره کسی ک این فکرو کنه با پایینتر از خودش رفت و امد نمیکنه پس نشون بده ک بالاتری از همه