2777
2789

شما ها چه کار هایی انجام میدید؟

چجوری به سلامتیتون میرسید؟

یه سریا رو دیدی چقد خودشون رو تقویت میکنن شما ها چی؟

مکمل تغذیه ای هم استفاده میکنید؟

میان وعده های مقوی چی میخورید؟

کلیی بیاید بگید چجوری به خودتون میرسید

باشگاه میرم فقط  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم حسابی به فکر خودت هستیا دیگه چیکارا میکنی؟ چه قرصایی میخوری؟

به فکر خودم نبودم تا اینکه یه نوع سرطان گرفتم دور از جون شما

و از اون به بعد دکتر گفت فقط باید سیستم ایمنی بدنتو قوی کنی و این دو راه رو بهم پیشنهاد داد

عید گذشته ازمایش دادم و هیچ اثری از اون مریضی نبود ولی من از ترس همچنان اینارو ادامه میدم

به نام خدا🤓من یکی از همونام🤣

از صبح شروع میکنم براتون بعد از خواب یک لیوان آب هم دمای محیط میخورم،دوش میگیرم،صبحانه یا تخم مرغ آب پز میخورم یا اوتمیل یا تست کره بادام زمینی

بعد از صبحانه مولتی ویتامین میخورم 

یک ساعت بعدش ویتامین دی روزانه میخورم 

میان وعده اگر گرسنم بشه یک لیوان شیر با خرما یا بیسکوییت یا میوه میخورم،ناهارها اکثرا چیزهای سبک و مقوی میخورم یا فیله میخورم،عدسی،غذاهای ترکیبی و ترجیحا نونی 

میان وعده عصرم شکلات تلخ میخورم یکی دو تیکه میوه میخورم و دمنوش،شام ولی خوب درست میکنم به خاطر همسرم که هرچی باشه خودمم میخورم ولی به انداره،در طول روز هم یکی و نصفی بطری یک و نیم لیتری آب میخورم حتما

شب ها قبل خواب صورتم رو میشورم آب رسان میزنم ویتامین سی میزنم و زیر چشم،کل موهامم روغن تقویتی میزنم تا صبح بمونه،صبح ها هم صورتم رو شستم آب رسان میزنم و ضد آفتاب هفته ای دوبارم لایه بردار میزنم 

دیگه همین😂😂😂😂😂

به نام خدا🤓من یکی از همونام🤣 از صبح شروع میکنم براتون بعد از خواب یک لیوان آب هم دمای محیط میخورم ...

چه عالی😍

میشه بگی مارک آبرسان، ویتامین سی،. زیرچشم، صدافتاب، لایه بردار چه مارکی میزنی؟ 

چه عالی😍 میشه بگی مارک آبرسان، ویتامین سی،. زیرچشم، صدافتاب، لایه بردار چه مارکی میزنی؟ 

آبرسان سینت ایوز میزنم عالیه 

ویتامین سی پریم استفاده میکنم خیلی خوبه ولی گرون شده خیلی جدیدا

زیر چشم لافارر میزنم،ضد آفتاب هم لافارر میزنم عالیههه

لایه بردار من دو روز در هفته بعد از حمام خاک رس و گلاب قاطی میکنم استفاده میکنم به شدت پوست رو براق و سفید میکنه منافذ هم کمی جمع میکنه

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان پوستم از کرمای دست ساز و لیزر و دکتر بگیرررررر تا ماسک و ....چند سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه ۱۵۰۰ هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن  معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو  همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639

از همدان ارسال میکرد البته فقط برای خودش اصله  اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید

شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه