2777
2789

تازه رفتم تو 20 یه خاستگار دارم که خیلی معقوله و از همه لحاظ اوکیه، راستش یکم وسوسه شدم یا شاید تحت تاثیر بقیه قرار گرفتم، میترسم بعدا پشیمون بشم،اصلا نمیدونم چیکار کنم گیج شدم

ولی احساس میکنم ازدواج دستو پامو میبنده، و منم اصلا آدمی نیستم که بخوام فقط بشینم خونه،

بعد از ازدواج هم میشه بری دنبال علایق ولی یسری مسئولیت های دیگم هست که کارو سخت تر میکنه درسته؟بگین چ غلطی بکنم😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو باید به خواستگارت بگی.ببینی فعالیت اجتماعی و تحصیلی و....میزاره برین بعد ازدواج یا خیر

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

منم همین ترس رو داشتم ولی ازدواج کرد از آذر پارسال تو عقدم تا برج ۷ سال آینده که عروسیمه توکل به خدا

همسرم محدوده نکرد منم حس خوبی دارم ازش راضیم از ازدواجم راضیم شما هم خوب فکر کن

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

قبل ازدواج اهدافتو به خواستگارت بگو که اونم برنامه های زندگیشو در جهت اهداف تو تنظیم کنه.اتفاقا من خیلی از کارایی که نمیتونستم تو خونه بابام کنم بعد ازدواج تونستم انجام بدم 

اینا رو باید به خواستگارت بگی.ببینی فعالیت اجتماعی و تحصیلی و....میزاره برین بعد ازدواج یا خیر

دقیقا من این کارا رو انجام دادم حتی تو عقدنامه ام قید شده

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه