2777
2789

دختری رو میشناسم 6 ساله صیغه یه مرد زن و بچه داره،حتی خونه هم اجاره کردن، یک روز در هفته میرن اونجا... بعد شش سال زنه فهمیده قیامت ب پا کرده 

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم با داداشاش گفت زنه گول داداشا زد گفت دروغه و اینا داداشا هم خیلی اعتماد دارن بهش و خییییلی ب ...

باید مدرکی چیزی جمع میکرد که ثابتش کنه یا یوقت که میدونهدباهم هستن زنگ بزنه داداشاش برندببیننشون

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
خدا کنه بفهمن که دنیا دار مکافاته 

نیس والا نیس

خواهر من الان ۷ ساله فهمیده 

ولی اون زنه روز به روز با کلاس تر میگرده و زندگی بهتر

من به این جمله عمیقا بی اعتماد شدم و باور دارم که دروغه

قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن 
اآفرین بر شما. میکوبیدیش تو سرش میگفتی لازم ندارم ببر یین دوتا زنت تقسیمش کن.بعضیا سیرمونی ندارن واق ...

خدا شاهده تمام پاهام سست شدن 

گفتم خدایا چطور ی سری زن‌ها خیانت میکنن با اینکه سریعا ب شوهرم گفتم حس میکردم خیلی کاره زشتی انجام دادم 

طرفم واسه. اولین بار میدیدم جوون بودی خودشم رسیده بود 

ولی میگم باز خدایا شکرت همینکه شوهرم بش زنگ زد باید میفهمید غلط زیادی کرده و من اهلش نیستم 

یه استادی داشتم به شوخی می‌گفت اگر خیانت دیدین

خودتون رو اذیت نکنید چون شما خطا نکردین

میگفت یا با این ننگ بسازید یا با مرگ موش این ننگ رو بشورید

اگر بابای بچه م نبود به فکر مرگ موش میفتادم ولی مجبورم

به خاطر بچه م ، فقط برم ، این زندگی دیگه ارزش نگه داشتن نداره

نسترن عزیز.شما واگذار کن بخدا.میدونم سخته برا شما واقعا .ولی برای زندگیت که بسختی بدست آوردی بجنگ و نذار خیلی راحت کسی بخاد اونو ازت بگیره.اکثر زن ها تو این موقعیت بودن.واینو بدون میدون خالی کردن کار درستی نیست .مردا اگر نمیخانند خودشون ازخونه برند. چرا زن  بره!؟و زن ثانوی که خونه خراب کن هست باید ادب بشه و پاشو از زندگی بکشه بیرون.تلاشتو بکن اگر نشد اونموقع هست که باید تصمیم دیگری گرفت.....

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
یه استادی داشتم به شوخی می‌گفت اگر خیانت دیدین خودتون رو اذیت نکنید چون شما خطا نکردین میگفت یا با ...

بار اول بوده یا تکرار شده؟ درچه حد بوده

بار اول بوده یا تکرار شده؟ درچه حد بوده

من ۹ساله خونه دارم ، چندبار اتفاق هایی

افتاده که به یقین رسیدم ولی با مغلطه

و بهم ریختن همه چیز رو حاشا کرده

دیشب دعوا شد، چندماه هست محل کارش نرفتم

دیشب اتفاقی رفتم دفترش ، دیدم یه شاخه گل روی میزش بود 

گلِ خشک شده بود ، گفتم جریان گل چیه ، گفت روحمم خبر نداره

اومدیم خونه شروع کرد با ترس پیام دادن

به منشیش زنگ زدم ، گفت چندماه پیش یکی واسه همسرتون

آورده ، ولی تایمی بوده که من دفتر نبودم

دعوامون که شد مامانم اومد 

گفتم پیام ساعت ۸شبش به همون آدم بود

هر چی زمین و آسمون زدم گوشیش رو نداد

فرصت نکرده بود پاک کنه

نسترن عزیز.شما واگذار کن بخدا.میدونم سخته برا شما واقعا .ولی برای زندگیت که بسختی بدست آوردی بجنگ و ...

قرارداد خونه و ماشین همه به نام منه. دوشنبه که برم دنبال

کارای طلاقم ، به خاک سیاه ، اون میشینه نه من

من ۹ساله خونه دارم ، چندبار اتفاق هایی افتاده که به یقین رسیدم ولی با مغلطه و بهم ریختن همه چی ...

عزیزم الان شما چون مدرک خاصی نذاری ازش اگر ول کنی و بری بعدها باخودت درگیر میشی که شاید اشتباه کردم.همینکه همسرت ترسبده غنیمته‌شمایی که اینقدر بسختی یه بچه نازو بدست اوردی حیفه بخای زندگی قشنگتو روی حدس و گمان خراب کنی هنوز که مدرک خاصی ازش نداری .بنظرم باید بیشتر صبر میکردی شاید مدرک بهتری پیدا میکردی.الان جلوی همه میگه کو مدرک من کاری نکردم

قرارداد خونه و ماشین همه به نام منه. دوشنبه که برم دنبال کارای طلاقم ، به خاک سیاه ، اون میشینه نه ...

عزیزم الان عصبانی هستی عجله نکن.من متوجه نشدم خودش گفت پیامش به اون ادم بوده یا شما متوجه شدی؟!

قرارداد خونه و ماشین همه به نام منه. دوشنبه که برم دنبال کارای طلاقم ، به خاک سیاه ، اون میشینه نه ...

این خوبه که همه چیز بنام شماست.