2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت کنه همچین زنی رو 

خواهر خودم با سه تا بچه زندگیش از هم پاشیده شده یه هیچی نداری افتاده پای شوهرش

همش میگم خدا اگر وجود داری چطور گناه این سه تا بچه دامن اون زن رو نمیگیره 

زن رو میشناسم روز به روز خدا بیشتر بهش میده و بیشتر نگاهش میکنه

قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن 

این زنو خدا زده من چی بگم 

هردوشون بدبختن اون مرد اگر اهل وفا بود به زن خودش وفا میکرد اون زن باید منتظر باشه مردی که صاحب شده خیلی زود با یکی دیگه سر خودش میاره 

اون مردم بدونه زنی که به زندگی یکی دزگه رحم نکرده برای اون مرد وفا نمیکنه یکی بهتر پیدا کنه میزاره میره

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

خوشی که با آوار کردن خوشی دیگری ساخته بشه دوام نداره 

از شرافت بعضی ها فقط شر و آفت بودنشون باقی مونده 

کسی که اه دیگران رو گرفته یه روزی میرسه که خودشم فقط بتونه آه بکشه

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡
امشب ی اتفاق برام افتاد  بخدا تمام تنم لرزید  امشب یهو دوست شوهرم تماس گرفت بابت ی کاری ...

وای چه پست بوده .کادوش چیکار کردی؟یعنی به همسرت گفتی منظور داشته؟!

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
خدا لعنت کنه همچین زنی رو  خواهر خودم با سه تا بچه زندگیش از هم پاشیده شدی یخ هیچی نداری افتاد ...

چرا زنرو ادب نمیکنید؟!که دست برداره 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
امشب ی اتفاق برام افتاد  بخدا تمام تنم لرزید  امشب یهو دوست شوهرم تماس گرفت بابت ی کاری ...

کار عاقلانه ای کردی گفتی

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
وای چه پست بوده .کادوش چیکار کردی؟یعنی به همسرت گفتی منظور داشته؟!

خیلی 

کادو ی سرویس پا سماری آورده 

تنها نرفتم دم در دست دخترم و گرفتم بردم 

درجا ب شوهرم زنگ زدم ک فلانی اینکارو کرده آدم کثیفیه

گفتم اگه منظور نداشت دوستت چرا نزاشت بیای خونه بعد بیاد چرا ب خودت زنگ نزده اما اون تیکه کلامشو نگفتم 

زناش میدونن دوتا زن داره؟

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
خیلی  کادو ی سرویس پا سماری آورده  تنها نرفتم دم در دست دخترم و گرفتم بردم  درجا ب ...

اآفرین بر شما. میکوبیدیش تو سرش میگفتی لازم ندارم ببر یین دوتا زنت تقسیمش کن.بعضیا سیرمونی ندارن واقعا

چرا زنرو ادب نمیکنید؟!که دست برداره 

خواهرم با داداشاش گفت زنه گول داداشا زد گفت دروغه و اینا

داداشا هم خیلی اعتماد دارن بهش و خییییلی براشون عزیزه 

هیچکس باور نکرد 

بدتر هم شد

روز به روز اون زنه از همین داداشاش پول میدزده حتی داداشا نمیفهمن بس که زنه قربون صدقه داداشا میره 

قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن