2777
2789
عنوان

هعیی خجالتی

551 بازدید | 34 پست

مهدکودک‌ک‌‌بودم‌همبازی‌نداشتم‌مینشستم‌وسط‌بقیه‌بازی‌میکردن‌

صدام‌درنمیومد‌...بعدم‌ک‌کلن‌نرفتم‌

اومدم‌کلاس‌اول‌‌‌دنبال‌بقیه‌راه‌میفتادم‌بازیشونو‌نگامیکردم‌

یه‌رفیق‌ب‌عمرم‌پیداکردم‌ک‌اونم‌موندگارنبود‌دزدیدنش‌

الان‌ک‌۱۷سالمه‌هنوز‌تنهام‌جیگرم‌داره‌میسوزه‌

ساکتم‌دوست‌ندارم‌‌اجتماعی‌نیستم‌خیرسرم‌دارم‌میرم‌دانشگاه‌ولی‌همش‌بابچه‌مچه‌هام‌‌‌

نسبت‌ب‌دخترای‌پرحرف‌‌‌حسودی‌میکنم‌

امشبم‌‌که‌بایه‌صگ‌دعوام‌شد‌‌خالم‌بعدچن‌ما‌اومده‌بود‌هم‌باهاش‌سلام‌کردم‌‌گریم‌گرف‌رفتم‌تواتاق‌بادخترخالمم‌ک‌هیچی‌سلامم نکردم‌ناراحت‌شدن‌

ریدمم‌ب‌این‌زندگی‌هرکی‌یچی‌بم‌میگه‌فقط‌گریم‌میگیره‌

دلم‌میخادشرو‌شیطون‌باشم‌حرف‌بزنم‌

هعییی‌من‌هیچکیوندارم‌

کارم‌شده‌گریه‌

گریه‌

گریه‌

گریه‌

تومدرسم‌تنهام

واقعن‌میخام‌دیگه‌هیچکیونبینم‌شوهرمو‌پیداکنم‌برم

بدرود ای اشتباه فرفری من 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما بایک مشاور حرف بزن  اگه تو مدرستون مشاور داره برو مشکلاتتو بهش بگو حتما راهنماییت م ...

میرم‌‌ میگن‌شروع‌کن‌حرف‌بزن‌

نمیشه‌فک‌کنم‌ی‌غم‌تودلمه‌قیافم‌زارمیزنه

انگار آینده ی دختر منو گفتی.. بنظرم نرم نیست تو روابط☹️☹️

بهش‌کمک‌کن‌‌‌ مامانم‌بااینکه‌ خیلی بلد نبود چجوری رفتار کنه اما بغلم میکرد آروم میشدم 

می‌دونی افسردگی داری ؟  سعی کن نترسی تو خیلی از کلاسا شرکت کن  منم مثه تو بودم خیلیم افس ...

هرچیم‌برم‌ توخودمم‌دوبارههه🤦🏻‍♀️😐

بهش‌کمک‌کن‌‌‌ مامانم‌بااینکه‌ خیلی بلد نبود چجوری رفتار کنه اما بغلم میکرد آروم میشدم 

با من راحت ولی مشکل من جامعه اس...

همه ک مثل من یا مادر شما دوستتون نداریم که...تنها کسی ک نگران این موضوع فقط مادر..بقیه میگن به ما چه....

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️