2777
2789
عنوان

کنکور...😂🙂

450 بازدید | 24 پست

من یه پسر 17سالم(کلاس یازدهم)

دیروز آزمون قلمچی جمع بندی نیم سال اول یازدهم بود

بهترین عملکردمو گزاشتم...تمام درسارو بهترین بود...

ولی متاسفانه ریاضی که گزاشته بودم آخرش بزنم بخاطر کمبود وقت رفتم با عجله چن تا جواب دادم و منفی زدم....

انگار دنیا رو سرم خراب شد وقتی کارنامه دیدم...

کاملا همه چی تغییر کرده بود...

کلا امروز همش تو فکرش بودم نتونستم بخونم...

😑

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خودتو نباز..من ازمونامو خراب میکردم و بعد ی تحلیل درست و حسابی میکردم همون روز...همه اشتباهاتمو هممش مرور میکردم بره تو مخم ...همون رشته ایم که خواستم قبول شدم

وزن اولیه:۷۰ وزن هدف:۶۰  وزن فعلی: ۶۴ ددلاین: عید ۱۴۰۲شروع رژیم:۲۳دی۱۴۰۱    توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: "از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم..."

بیخیالش

اینا برا اینع ک تو یاد بگیری کنکورتو خراب نکنی

برا همین میگن ازمایشی

باید از هر ازمون کلی چیز یاد بگیری و انگیزت بیشتر بشه ن اینکه نا امیدت کنه

من چ موقع هایی ک 4800 بودم چ موقعی ک 6800 هیچوقت از تلاش دست نکشیدم 

برام مهم کنکورم بودم ن ازمون ازمایشی

قبولم شدم تازه از بهمن شرو کردم

پس بیخیال

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

قرار نیست با همین یک ازمون کل نتیجه کنکور و سال تحصیلیت رو رقم بزنی عزیزم 

الان فهمیدی اشکال کار کجاست 

زمان بندی رو بیشتر کار کن 

ازمون میدی که بفهمی کجا رو اشتباه میری که همینکار رو تو سر جلسه کنکور نکنی

امشب رو راحت بخواب و از فردا با فهمیدن اشتباهت و تصحیح کردنش شروع کن⁦♥️⁩

انقدر حالا ازمون خراب کنیییی

مهم اینه یاددد بگیری و بفهمی مشکل کجاست 

من ازمون قبل کنکور رو شیمی ۱۰ زدم😂

از استرس و فشار و...اما فهمیدم چه جوری کنترلش کنم تو کنکور همین درصد شد ۶۵

نگران نباش

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
چرا من فکر میکردم فقط دخترا وقتی کارنامه رو میبینن دنیا رو سرشون خراب میشه😐😂

دیروز پسر داییم هم آزمون داشت بعد دیدن کارنامه

جلو من گریه میکرد😐

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***