2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمی توی همین نی نی سایت چندین سال گرفتار بود حتی لاپرا و هیسترو هم کرده بود ولی درمان نشده بود

منم چند سال بخاطر داروهای هورمونی دجار لکه بینی شدم

طب سنتی به این خانم خون سیاوشان داده بود که پودر کنه  یه قاشق چایی خوری بریزه توی دو تا زرده تخم مرغ خام بخوره صبح ناشتا  اگر قطع نشد تا سه روز 

فقط یه روز خورده بود و نتیجه عالی 

منم امتحان کردم و واقعا نجات یافتم کمردردام رفت و دیگه لک ندیدم   

و یه عطاری توی قدمگاه شیراز بهم یه جوشونده داد که توش پر سماغ با چوبش بود   اونم مه خوردم شب قبلش کمردردم رفت    توی نت خواص خون سیاوشان و سماغ رو تحقیق کنید  متوجه میشید 

من فقط یه روز خوردم و تمام

جالبه از درمانهای طب اسلامیه    دوستم هیچ جوره لک بینیش قطع نمی شد  تا بالاخره رفت طب اسلامی با سماق و نمی دونم چی بود درمان شد   حالا بعضی میان می گن طب اسلامی دروغه

ممنون از اشتراک تجربه ت عزیزم  زنده باشی

سلام میشه لطفا جواب منم بدید پسرم ۲ سال و ۱ ماهشه از ۳ ماهگی پسرم پریود شدم اصلا بند نمیاد پریود میشم ۱ روز قطع میشم دوباره از فرداش لکه بینی و پریود شدن چیکار کنم ب نظرتون سالم هستم قرص جواب نمیده الان وضعم همینه خسته شدم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

خانما منم از۱۸اسفند تا الان اینجوری ام و خیلی ببخشید هرازگاهی لخته هم دارم دکترهم رفتم گفت قرص ضدبارداری عوارض داره ترنسید و ماکاویت اف و مانگو اسلیم و گارسینوفیت و اینوفولیک و دیابشور نوشته ولی هیچ فایده ای نداشته الان منم میتونم این کار و کنم؟خوب میشم؟😔