عید سعید نوروز از راه رسید. نسیمهای بهاری وزیدن گرفت و بار دیگر نشاطی توصیف ناپذیر در طبیعت و روان انسانها بهوجود آورد، این هیجان و طراوت چمنزارها و گلها و وزیدن نسیمهای عطرآگین بهاری، پیامی روشن از سوی پروردگار عالم است که رویش و امید به فضل و رحمت او بی انتهاست.
به امید اینکه در بهار طبیعت، دلهایمان نیز شکوفه بهاری بزند، افکار پلید را از ذهن بزداییم و دل را با عشق به حضرت حق روشن و جان و دل را بهاری کنیم. چشم هایمان را به صفای دل شست و شو دهیم. همدیگر را دوست بداریم و از دوست داشته شدن لذت ببریم.
سالی گذشت. تلخ و شیرین. خوب و بد. آنچه مهم است از تلخی ها، درس بگیریم و فراموش کنیم و شیرینی ها را خاطره سازیم و روزهای شیرینی را برای خود و دیگرا ن آرزو کنیم. در لحظه سال تحویل و هنگام دعا فراموش نکنید: آنها که در آرزوی مادر شدن هستند. آنها که مریضی دارند و دل به امید شفایش از سوی خدا دارند. آنها که نیازی دارند و قدرتشان برای رسیدن به آن کم است. همه حاجت مندان را دعا کنیم.
خدمتگزار شما در نی نی سایت، سالی نیکو، پربرکت، همراه با تندرستی و شادکامی برای اعضا گرامی نی نی سایت آرزو می کند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.