2777
2789

سلام دوستان پدر مادر من باهم سنتی ازدواج کردن از وقتی یادمه روز خوش نداشتیم...مدااام دعواهای شدید داشتن باهم ما که بزرگتر شدیم ماهم وارد دعواها شدیم...هی شدیدتر میشه دعوا هرکدوم به نحوی بهم بی احترامی کردیم خصوصا داداش وسطیم به شدت لاابالی و بیشعوره...امروز یه سر رفتم خونه مامانم دیدم مامانم گریه کرده سروصورت پف کرده و قرمز..فهمیدم باز با بابام و داداشم بحث کردن..داداشم اومد سلام علیک سرد باهاش کردم بهش برخورد آقا بهم دهن کجی کرد...دیگه خونم به جوش اومد باهاش بد دعوا کردم حرفای خیییییییلی بدی بهم زد همینطور شوهرمو بی دلیل فحش داد

ارتباطتو کم کن

تا الان درست نشده از این به بعد هم همینه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه دعوامون خیلی بزرگتر شد و اونیکی زنداداشمم دعوامونو دید خیلی خیلی بد شد

قسم خوردم دیگه پامو اونجا ندارم...از طرفی جز مامانم هیچکسو ندارم...اه مثل یه کابوس بود حالا موندم چیکار کنم

اگر جدا نمیشن توهم کمتر برو دیگه

گاها بچه ها خیلی تلاش میکنن ولی پدرومادرها خیلی یی درایتن و زندگیشون روز به روز ییشتر تو باتلاق فرو میره

پگاه سابق هستم؛ دیبی جان اگر هستی بهم پیام بده دلم برات تنگ شده

اگ از اول جدا شده بودن وضعشون این نبود و بد تر اینک پدر و پسر هیچوقت این موقع ها با هم نمی‌سازن و باعث ناراحتی مادر میشن من هیچوقت تحمل ندارم کسی مامانمو ناراحت کنه درجا قتلتش میدم ☺️

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

وقتی بچه یه عمر شاهد دعوای پدر مادر باشه خب مشخصه عصبی‌میشه داداشت دست خودش نیست پرخاشگریش نتیجه رفتاهای پدر مادرتونه سربسرش نزارید بدتر میشه فردا زندگی خودشم خراب میکنه

دیگه سامون نمیگیره عزیرم 

میگن خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج

پایه و اساسش کج بود از اول.تو هم هیچ کاری نمیتونی انجام بدی مگر انکه منطقی باهاشون حرف بزنی که اصولا پدرو مادرای مد منطق ندارن 

زندگی اونا ک نابود شده میخوای زندگی توام نابود بشه؟ رفتو آمدت رو کم کن... نمیتونی درستش کنی دیگ الان ...اون موقع ک جوون بودن نتونستن الان بتونن!!

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭