2777
2789
عنوان

از همه چی متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 32 پست

میتونم درکت کنم من همسن توم ولی خب فقط فقط یه رفیق دارم اونم ۶ ساله باهم دوستیم از هم جدا نمیشیم در واقع نمیتونم با کسی دوست بشم میترسم بهم اسیب بزنه یا میترسم ادم اشتباهی باشه اونم چون افسردگی دارم باهاش نمیتونم حرف بزنم حرف میزنیم کنار هم خیلی خیلی خوشحالیم ولی خب...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی امتطارم از بقیه کمه خودم هم واسه خودم مادری میکنم هم برادرم ولی واقعا دیگه بریدم کم اوردم

دورت بگردم....

درست میشه همه چی،تا الان صبر کردی و با این همه بدی که در حقت شده،هنوز قلبت پاک و مهربونه من میدونم

جواب خوبیات و دل مهربونت و خدا بهت میده شک نکن

بدی ها رو بذار کنار بذار بقیه بد باشن ،تو خوب باش ولی نذار کسی ازت سو استفاده کنه

چقد حس خوبی ازت گرفتم دختر اگاه و مهربون و زرنگی به نظر میرسی. 

ممنونم عزیزم،خودم سختی زیاد کشیدم ولی یاد گرفتم جز خودم هیجکس نمیتونه به دادم برسه و باید افکارم و تغییر بدم

دلم‌ میخواد همه ی دخترا شاد باشن بی مشکل 

اما خب....

دوست دارم کمک کنم به هرکسی که میتونم و ازم برمیاد 

کاش میشد یکی قدرمو بدونه

به وقتش اونم اتفاق میفته ،همه جی مثل یه پازل ،کم کم کامل میشه تو زندگیت همه چی تجربه میکنی ،عشق،نفرت،حسادت،خشم،غم،ناامیدی...

همش جزئی از زندگیه،باید یاد بگیری که هرکدومشون فقط و فقط باید بهت انگیزه بدن واسه برنده شدن تو اسن بازی،بازی که نه،بیشتر به جنگ شبیهه این زندگی 

باید خودت برنده ی زندگیت باشی