2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی با رنگ.چوب دومی

مداح خانم جوان خوش ذوق و اهل دل هستم از تهران....  جهت انواع مراسمات مذهبی مولودی و جشن دندونی و جشن تکلیف وسفره و عزاداری و .....در خدمت خواهران گل مهربونم ....پیام بدید رو چشمم جواب میدم

عزیزم ما تولیدی و نمایشگاه مبلمان داریم،فروش به سراسر کشور فروش سایت،بی نظیر شاپ،، اگه مایل بودین شماره های کارشناس ای فروش رو براتون بزارم راهنماییتون کنند،فروش اقساطی هم داریم

بااجازه اسی جان 

میشه منو هم راهنمایی کنین

منم برای انتخاب مبل موندم

من مبلام داغونه و مجبورم نوبخرم

ازطرفی هم ممکنه انشاءا...تادوسه سال دیگه ازین خونه برم

اینه که موندم چه رنگ ومدلی بگیرم که هم باینجا بیاد هم بخونه ی جدید

خواهشادستودلبازی کنین وجواب بدین؟؟؟

بااجازه اسی جان  میشه منو هم راهنمایی کنین منم برای انتخاب مبل موندم من مبلام داغونه و مجبور ...

وقتی قرار از این خونه بری پس صبر کن تا ی مبلی بگیری ک مناسب اون خونه ت باشه 

حالا هول هولکی ی چیزی بخری رفتی تو خونه جدید میبینی بهش نمیاد

سلام عزیز پس برای خونه های کوچیک خودمون چی زیبا ومناسب میشه؟؟؟

ببینید اگه دارید تازه وسیله میخرید مثل جهاز باید مناسب همین مبلا فرش وبقیه لوازمو تهیه کنید... نه اینکه مثال فرش سرمه ایی با نقش گل های رنگی اینا باشه با بوفه یا آیینه شمدون برنز یا برنجی یا میز تلویزیون شیشه ایی با کلی ظرف و ظروف و گلدون تزئینی بعد با این مدل مبل خیلی بد میشه اصلا نمای مبل به چشم نمیاد 

وقتی قرار از این خونه بری پس صبر کن تا ی مبلی بگیری ک مناسب اون خونه ت باشه  حالا هول هولکی ی ...

یا راحتی بگیر شیک باشه خیلیم بزرگ نباشه.. یا استیل جنس خوب رنگ چوب... به نظرم این رنگای بژ طلایی نقره ایی یا استخونی یه مدت کوتاه مد میشن و زودم از چشم میوفتن