2777
2789

قشنگ حس میکردم انگار واقعی بود، دوبار تا الان خواب دیدم، زیر دلمم درد میکنه، بچم تازه رفته تو هشت ماه میترسم باردار باشم😶 

سر پسرمم دل دردم همینطوری بود☹️

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚

دیشب با لگدای نی نی از خواب پریدم😍قبونش برم

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب با لگدای نی نی از خواب پریدم😍قبونش برم

اوخیی😍

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
اوخیی😍

توی بیست و یک هفته ام،سه روزه خیلی تکوناش زیاد شده😍

حتی یجوری لگدمیزنه شکمم تکون میخوره😂😍

شوهرم میگه چقد شلوغه😂😂

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️
پریود نمیشی؟ جلوگیری مطمئن داری؟ من تا شیش ماه نمی‌شدم هر ماه بیبی چک دستم بود🤦‍♀️

پریود میشم،دقیقا یه هفته بعد پریودی رابطه بدون جلوگیری داشتیم😶 ولی زود خودمو شستم ،همش تقصیرشوهرمه😭

توی بیست و یک هفته ام،سه روزه خیلی تکوناش زیاد شده😍 حتی یجوری لگدمیزنه شکمم تکون میخوره😂😍 شوهرم ...

عزیزمم... خداحفظش کنه😍 اسمش قشنگشو چی گذاشتی؟😍 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
عزیزمم... خداحفظش کنه😍 اسمش قشنگشو چی گذاشتی؟😍 

مرسی گلم😍❤️

عسل🥰

ای جونم عزیزم😍 منم بالگداش از خواب پریدم البته تو خواب😂

عزیزممم😂😍

بچع اولته؟ طبیعی میاریش؟

اره اولیه

نه سزارین،ازطبیعی میترسم😂

سر پسرم وقتی لگد میزد خجالت میکشیدم😂

ای خودا

مال من مدام در حال تکون خوردنه

سه روزه تکوناش شروع شده😍😂هی تیک تیک تیک تیک😂😂

اره اولیه نه سزارین،ازطبیعی میترسم😂

منم ترسیدم رفتم سر،ایشااله درد بلات بخوره توسر مادرشوهرت😐 اذیتت میکنه اره😑