2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اگه امکانش هست درمورد این رنگ یه کمی اطلاعات بدی؟ من اصلا سر درنمیارم؟ بدون دکلره است؟ 

راستش منم از بس خودم واسه خودم رنگ گذاشتم یه چیزهای بلدم ولی خیلی وارد نیستم.اینو میدونم قطعا هر رنگی که بخواد شبیه کاتالوگ دربیاد باید اول موها دکلره بشه...و گرنه من تقریبا هر رنگی که بدون روشن کردن گذاشتم آخرش قهو ه ای شده فقط با تناژ های مختلف😑😑😑..من اول یه رنگ سه صفر میزارم رو موهام تا پایه ۷ واسه منو روشن میکنه...بعد رنگی که بخوام رو میزارم..این رنگ شما هم باید اول موهات رو روشن کنی و یک رنگ ترکیبی گذاشته 

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
نمیخوام قهوه ای بشه  آره حالت فومه

از یه آرایشگر ماهر سوال کنید.خیالتون راحت بشه.چون موهاتون مشکی هست این رنگ فکر نکنم دربیاد.مگه اول بیرنگ کنید موهاتون رو

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙