2777
2789
عنوان

سرویس دخترم پدرمو درورده

990 بازدید | 32 پست

من دخترم کلاس هفتمه یعنی دیوونه شدم از دست سرویسش

هی میاد سر کوچه بچه هارو سوار میکنه سر کوچه هم پیاده میکنه تا به حال هم ۴ بار دختر منو جا گذاشته اصلا هم زنگ نمیزنه 

به بچه ها گفته ساعت ۷ صبح بیاید دم در ساعت ۷:۰۸ دقیقه اومد سراغشون

یه بار دخترم جلو تر از من رفته بود دم در تا دخترم و اون یکی هم سرویسیش سوار شد منتظر نفر سوم نموند فهمیدم جاش گذاشت

همین یک ماه پیش دخترم امتحان داشت بهشون گفته بود یه ربع به ۸ بیاید تا ببرمتون دختر منم با دوستش موندن یه ربع تو کوچه همه جارو یخ بسته بود 

زنگ زدم به سرویسش گفته بود من به بچه ها گفتم یه ربع به ۷ بیان دم در😐😐😐

فهمیدم داشت بهونه جور میکرد که نیاد دنبالشون

بعد ۱۱ و نیم امتحان نهما فقط تموم میشد میگفت ۱۱ ونیم میام همتون رو میبرم یعنی من نگران شدم زنگ هم بهمون نزد 

ب مدیر گزارش کن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عوضش کنید

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

عوضش کنید مشخص بی مسئولیت

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘