2777
2789
عنوان

میخوام مرگ موش بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 13299 بازدید | 190 پست
خیلی خودخواهی خودخواه ترین مادر دنیا خودتو با مردن خلاص کی و روزی هزاربار مرگ رو به دخترت هدیه بدی؟ی ...

نگو  دیگه نگو اینا رو من آرامش ندارم تواین زندگی نه توخونه بابام هیچ جا چیکار کنم کجا برم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روز مادر فکر کن که تو مدرسه دخترت جشن گرفتن همه دستشون تو دست مامانشون دخترت چی تنهای تنها هزار بار اون لحظه ارزوی مرگ میکنه شاید اون لحظه  تصمیم بگیره امروز تو راه مدرسه خودشو از دست بابا و مامان بزرگش نجات بده امه هر روز میزنند تو سرش که تو همون بچه همون مادری 

من تو موقعیت تو نیستم شاید نفهمم اما درکت میکنم که تو زنی از تحقیر شدن بدت میاد 

اما بمون فقط به خاطر دخترت که تمام امیدش به توئه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

من تو برف و سرما بچه بزرگ کردم تو گرمای خرما پزون بردمش کلاسهای مختلف شاگرد ممتاز مدرسه پیانو والیبال کل زندگیمو برنامه ریزی مردم یه قرون یه قرون جمع کردم خونه خریدم به خودم رسیدم چیزی تو زندگیم کم نذاشتم به خاطر یه ازگل بی شرف این رو به هدر نمیدم وایسادم خوشبختی دخترم رو ببینم

نگو  دیگه نگو اینا رو من آرامش ندارم تواین زندگی نه توخونه بابام هیچ جا چیکار کنم کجا برم من&nb ...

دخترت فقططططط به دخترت فکر کن اون خیلللللی گناه داره دنیا خیلی بی رحمه وای ك دیگه بی مادر باشی از سن کم 

اونا که خوشحال میشن میرن یه زن میگیرن براپسرشون که بیا  نوکریشونوبکنه دخترمم مامانم فک کنم بزر ...

اونا به جهنم اصلا کی بحث اونا رو کرد 

دخترت گیریم مامانت بزرگش کنه مامانت میتونه جای مامانش رو براش بگیره باور کن هیچکسی جای مادر آدم‌رو نمیگیره چرا طلاق نمیگیری دخترت چند سالسشه 

ولی تو رو خدا دخترتو سیاه بخت و بدبخت کن

نگو  دیگه نگو اینا رو من آرامش ندارم تواین زندگی نه توخونه بابام هیچ جا چیکار کنم کجا برم من&nb ...

تو با این سنت آرامش نداری پس دخترت به اون ضعیفی بدون پناه آرامش داره؟بخدا یکی بعد مرگ مادرش بود همه پسرای فامیل یواشکی دستمالیش میکردن هیچوقت اشکاشو یادم نمیره 

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم

اسی ی چیز بهت یاد میدم توروخدا الکی انجام ندین گناهش بیفته گردن من .برای نابودی دشمن ظالمه اگه واقعا در حقت ظلم میکنن چهل و یکی تخم جارو بردار روش آیه الکرسی بخون بپاش تو خونشون ببین چجوری حیرون و ویرون میشن از هم پراکنده میشن فقط توروخدا اگه ناراحتیات ب خاطر حساسیت های خودته انجام نده میترسم کسی ناحق انجام بده بیفته گردن من

تو چه این حرف رو راست بزنی چه دروغ دخترت بدبخته اگر راست بگی که مادر ترسو و بزدل و بی دست و پایی مث ...

دروغ نمیگم من ناز کشی ندارم که خواسته باشم خودنمایی کنم نازمو بکشه

کاملا موافقم اسی خود خواه و بی رحمه و دخترش هیچ وقت نمبخشتش،در ضمن خودتو درمان کن اسی انقدر ضعیف نبا ...

عصابم خراب شد😑😑😑/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

اه چقد ضعیف و ترسو بی اعتماد به نفس وساده ای..یه جوری داری رفتار میکنی ادم خیانتکار سوارت شده پیاده هم نمیشه به جای اینکه تو یه بلایی سرش میاوردی که از شرمندگی خودشو بکشه خودت میخوای مرگ موش بخوری..که چیو ثابت کنی؟دل هیچکس برات نمیسوزه خیالت راحت