2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا نی نی سردش میشه؟

392 بازدید | 13 پست

سلام، بچه ها من همه اش حس میکنم بچه تو شکمم خودش رو جمع میکنه، دو روز پیش هم رفتم سونو ، دکتر گفت خودش رو جمع کرده یه گوشه، یه ساعت بعد باز سونو کرد گفت بچه الان راحته و دیگه خودش رو جمع نکرده...

راسته میگن بچه تو شکم سردش میشه؟؟ هر وقت بیرونم این احساس رو بیشتر دارم که شکمم سفت میشه و بچه هم یه طرف خودش رو گرفته... الان ۱۵هفته و دو روزم.

درس مادرو نوزاد داشتیم ولی توش ندیدم که گفته باشه بچه تو شکم مادر سردش میشه  

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه اون تو توی آب قرار گرفته ب نظرت سردش میشه؟؟

تواینجوری ب خودت تلقین میکنی اون طفلک هم تلقین تورو حس میکنه

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم تو سرما اذیت میشه...لباس گرم بپوش اگر نمیتونی میری برون از زیر یه شال بلند به شکمت‌....

منم اینطوری بودم از این زیرپوش بلندا گرفتم که قشنگ تا زیر شکمم میومد‌ دائم تنم بود خوب شدم

بچه اون تو توی آب قرار گرفته ب نظرت سردش میشه؟؟ تواینجوری ب خودت تلقین میکنی اون طفلک هم تلقین تورو ...

اصلا تا قبل سونو نمی‌فهمیدم... همه اش احساس انقباض داشتم ... از ترسم رفتم سونو که رشد بچه خدا رو شکر عالیه.... که دکتر گفت انقباض داره خودش رو جمع کرده، یه ساعت بعد دوباره سونو کرد که این بار ریلکس بود و راحت... تعجب کردم... به دکتر میگم سرماخوردم سرفه میکنم ممکنه از اون باشه، که گفت بله ممکنه...

اینجا هم سرچ کردم میگن نی نی سردشه!! لباس گرم باید پوشید، سال بست و....

ناگفته نمونه خیلی سردم میشه و هوا هم خیلی سرد شده.

خواهرشوهرم میگه دکتر بهش گفته بچه تو دلت سرما خورده🤯

من خودم سرما خوردم و خیلی سرفه دارم... شاید هم نی نی هم سرماخورده چون به هر حال از خون من تغذیه میکنه، بعید نیست... تو سونو هم دست و پاهاش رو جمع کرده بود و یه گوشه پشتش رو کرده بود و خواب بود😅😅