2777
2789

سلام،  ما سه تا از جاریها تهران زندگی می کنیم خانواده همسر و دو تا جاری دیگم شهرستانن بچه ها شب یلدا خانواده همسرم و جاریام از شهرستان اومدن تهران، با هماهنگي خودشون 

دیروز جاریم اومد خونه، بهم گفت فهمیدی داستان کوتاه کردن موهای فلانی و دو تا دختراش چی بود، من ساده گفتم مادر دختری ست زدن موهاشونو

گفت نه شپش دارن.. اینم دم اومدنی موهای دختراش و خودش زده، موهای خود‌شم بسته از پشت خودش کوتاه کرده.. 

اون‌یکی جاریم فهمیده به این گفته،، جاریم گفت ما تا فهمیدیم سریع‌ ‌شامپو گرفتیم و یا سرکه سرمون و شستسیم، تمام ملافه ها و پتوها رو شستیم 

منم نیم متر دهنم باز موند. گفتم چرا یه من نگفتی،، گفت چون تو وسواس داری و می دونستیم همه چی و می شوری نگفتیم بهت

بعد رفتنش رفتم سرپسرمو دیدم،، وای یه عالمه تخم شپش

پسرم با بچه هاش بازی می‌کرد. 

از دیشب غصه ام گرفته منم صد درصد دارم دیگه 

چه خاکی به سرم بریزم

راه حلی دارین

دوست دارم. همه ‌شونو خفه کنم. 

خدا لعنتش کنه 😭😭😭 بچم چن سال مهد می رفت اصلا این مشکل برامون پیش نیومد آنقدر که حساس بودم حواسم بود به بچه ام،  نگید از کجا می دونی چون پسر من الان چن وقته مدرسه نمیره اینجا  مدرسه ها بسته بود این چن وقت

کاش به منم می گفتن زود اقدام می کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

، نگو غصه ام گرفت، از جاریم شپش گرفتیم😭😭😔

زنگ بزن رنگیش کن زنیکه ی بیشعورو🙁

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

اینجا بچه ها کلی راهکار گفتن مرتب

ببین رفتی حموم شامپو بزن 

ماسک بزن

شونه ریز

راستی رنگ هم گویا میکشتشون

سشوار فقط میارتشون بالا

همه چی باید بشوری 

از تخت و وسایل خواب 

مبل و فرش و کوسن

خاک تو سرشون حالا بازم خوب شد بهت گف هزار تا مشکل میاره موندمشون من بعد خیلی حواست جمع کن  ...

من چون مدرسه ها بسته بود چک نکردم، اصلا شک نکردم به این دور همی

ولی شد واسم درس عبرت از بی وجدانی‌‌شون

اینجا بچه ها کلی راهکار گفتن مرتب ببین رفتی حموم شامپو بزن  ماسک بزن شونه ریز راستی رنگ هم ...

دخلم اومده

سرکار، و تکالیف مدرسه از امروز هم بشور و بساب شپش کشی 

😭😔