2777
2789
عنوان

بعد مدتها اومدم اینجا، امان از جاری بی شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 29 پست
پسر منم چندروزه درگیره از عطاری،اسپری گرفتم.گفت چهار روزه مداوا میکنه

اسمش چیه

میتونی بهم بگی

وای من تا صبح نخوابیدم از غصه فک کنم تا ساعت سه بیدار بودم، پنج صبح هم بلند شدم بیام سرکار 

یعنی دیروز داروخانه بسته بود،، داروخانه شبانه روزی نزدیک نبود وگرنه از همون دیشب دست به کار میشدم، 😭😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشین بالا سرش،تخم شپش ها را جدا کن.

قبل از حموم حسابی روغن مالی کن سرش را .ببرش حموم

هر سه روز یک بار انجام بده.بالش و پتو و....بشور

درست میشه تا یکی دوهفته

مرتب انجام بده.غصه نداره

بشین بالا سرش،تخم شپش ها را جدا کن. قبل از حموم حسابی روغن مالی کن سرش را .ببرش حموم هر سه روز یک ...

مرسی از راهنمایی هات عزیزم

من خودمم فکر میکنم درگیر باشم برا خودم سخته 

چون دیشب تا چشمم کار کرد سر پسرمو تمیز کردم

انشالله زود خلاص شیم از شرشون

موهای پسرتون رو خیلی روغن زیتون بزنید در حد چکه کردن بعد شونه ریز فلزی مخصوص شپش از داروخانه بگیر شونه کن در چند جهت.دو سه روز این کارو انجام بده .لباس هاشو بشور اتو کن خونه رو جاروبرقی بکش.روبالشی و اینا رو بشور اتو کن .رو رختخواب ملافه بکش ی هفته ای هر روز ملافه اش رو بشور برنگرده سرش

خودتون هم به موهاتون نرم کننده یا روغن زیتون زیاد بزنید  شونه کنید یکی باشه کمکتون کنه شونه کنه عالیه .چیزی باشه حتما میاد بیرون .گناه داره بچه بهش شامپو های شیمیایی که ی جور سم هست نزن

رنگ بذار میگن رنگ میکشتشون

بخوام برم آرایشگاه مدیونی میشه،، برا شونه و وسایلش

خودمم بلد نیستم، الانم رفتیم حموم و نرم کننده زدم و شونه  تو سر خودم چیزی ندیدم، یا حداقلش من خودم دست تنهایی نتونستم، چیزی در بیارم، دیشب تخم ها رو از سر پسرم جدا کردم امروز هم باباش پسرمو هم برد پیش عموش، با وسایل کوتاهی خود پسرم موهاش و کوتاه کرد، الانم حمومش دادم، چیزی از سرش دیگه ندیدم، ولی به قول خواهرم کل خونه هم باید تمیز شه وگرنه بر میگرده 

موهای پسرتون رو خیلی روغن زیتون بزنید در حد چکه کردن بعد شونه ریز فلزی مخصوص شپش از داروخانه بگیر شو ...

مرسی از راهنمایی هات عزیزم، این ملافه رو خوب گفتی 😘😘

چشم 

خودتون هم به موهاتون نرم کننده یا روغن زیتون زیاد بزنید  شونه کنید یکی باشه کمکتون کنه شونه کنه ...

همسرم دیر میاد کلا تا تعطیلات فکر کنم درگیرم، فعلا روسری سر کردم و دارم. میشورم همش 😔😔