2777
2789

حدودا ده ماهشه و مادس

حرف زدنش مهم نیس اگ یاد نگیره‌چون مادس

ولی چجوری دستیش کنم و عادتش بدم؟

اونی ک ازش خریدیمش دستیش نکرده چون وقت نداشته باهاش باشه

الانم من دستم و میبرم سمت قفسش با دستم ور میره و انگار میخاد ارتباط بگیره اونجوری نیست ک خیلی وحشی بازی دراره 

یواش یواش میتونم دستیش کنم؟ نکنه چون 10 ماهش شده دیگ دستی نشه؟🥺🥺🥺خیلی نگرانم واقعااا خیلیم دوسش دارماا ولی تجربه ای دارین بگین بهم

حیوانات رو خرید و فروش نکنید ، کالا نیستند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروس ۶لندی بزرگ میشه تخریبش زیاده،داشتیم لبه کاغذ دیواریا،لبه شلف،تمام لبه های کتابام و...با نوکشون حالت جویده میکنن،از طرفیم وابستگی شدید میدا میکنه که خود خیوون اذیت میشه در نبود،

مال منم ماده بود حرف میزد میگفت باباجون.سرچ کن داخل گوگل اهلی کردن عروس هلندی خیلی کمکت میکنه

واسه منم مادس چجوری بهش یاد بدم؟ 

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )
تاحالا دیدی یه بچه کوچیکو میخوان بهش یچیزی بگن که اون تکرار کنه؟  دقیقا همونطوری یعنی یجوری با ...

الان سه ماهشه هر روز باهاش کار میکنم ولی کلا خیلی بی محلی میکنه بهم پیششم ساکته تا تنها میشه شروع میکنه برای خودش یه چیزای نامفهوم میگه😐😐 عادیه؟

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )