2777
2789
عنوان

میخوام باهاتون درد و دل کنم😥

207 بازدید | 13 پست

سلام

با یکی از آشناها رفتم خواستگاری

)خانواده دخترخانوم از یه قومیتی هستن که بشدت سنتی هستن و اجازه نمیدادن دختر قبل از جدی شدن با پسر صحبت کنه و من و دخترفامیلمون همراهشون بودیم که مثلاً از دختره شناخت پیدا کنیم)

خانواده دختره وضع مالی خوبی نداشتن و ظاهرزندگیشون فقیرونه بود

پدر و مادرشم خیلیییییی ساده و بی سیاست و مظلوم بودن

ولیییی دختره انقدررررر خوشگل بود انقدررررر فهمیده و عاقل و باشعور بود که کیف کردم از هم صحبتی باهاش 

اماااا فامیلمون باوجود اینکه خودشون سه چهارساله وضعیت زندگیشون نرمال شده و به ظاهر زندگیشون رسیدن، تو راه برگشت میگفتن سروضع زندگیشون بد بود و از خداش باشه دختره رو رد کنه بره 

بیچاره اون دختر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وصع مالی ما برعکس اونا خوبه و حتی از اون فامیلمون بهتریم

امااااا پدر و مادر آدم های ساده ای هستن و بلد نیستن چطور توی اجتماع ظاهر بشن یا حفظ ظاهر کنن

حتی به ظاهر زندگیمون نمیرسن مثلاً فرشامون برای سال ۷۶ هست

یه مبل نداریم

یخچال معمولی و قدیمی

دیوارهامون که موقع ساخت سفید کرده بودیم الان همش سیاهی و چرک گرفته یا کنده شده(بچه های فامیل اینجوری کردن)

جلوی خونه بجای سنگ و... همون آجر اولیه برای ساخته که دراثر بارون بعداز این هنه سال سیاه شده

ثروتمندی که فقیر بشه تا سالها بوی پول میده

ولی فامیل شما وامثالشون که وضعشون اول خوب نبوده و حالا از بالا به این خانواده نگاه میکنن  تاسالها بوی عقده هاشون میدن😐😐😐😐😐😐

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

خونمون توی روستاس

باوجود اینکه بابام پولشو داره خونا توی شهر رهن کنه یا بخره اما از روستا نقل مکان نمیکنه بخاطر آینده ما

میگه دخترین و من شما رو نمیبرم توی شهر زندگی کنیدچون جنبه شهر رفتن ندارین و از راه به در میشین

خودتونم میدونید محیط زندگی و رفتار خانواده چقدر روی کیس ازدواج و دید اجتماع تاثیر داره

اما خانواده من متوجه این موضوع نیستن😥

بابام اصلاً آدم باهوش و اجتماعی نیست

و اصلاً بلد نیست آدما رو بشناسه 

یا حتی بلد نیست دو کلام حرف بزنه توی یه جمعی

بخواد خودشو توی جمع نشون بده من و خواهرام یا مادرمو تحقیر میکنه که بقیه بخندن 

ثروتمندی که فقیر بشه تا سالها بوی پول میده ولی فامیل شما وامثالشون که وضعشون اول خوب نبوده و حالا ا ...

مردم ظاهربینن عزیزم

الان هیچکس نمیگه مثلاً حقوق پدر من ۵برابر فامیلمونه و ...

فقط نگاه میکنن که خونه ما روستاس و خونمون خیلی درب و داغون شده و ارزشی پیش بابام نداریم

و دختر فامیلمون رو میزارن رو چشمشون انقدر که براشون مهمه و میخوان خودی جلوش نشون بدن

چرا؟

چون وام گرفتن و خونه توی شهر خریدن و بعدشم خونشونو قشنگ کردن

همه میگن والا سر و وضع زندگی فلانیو دیدی

پولدارن بابا دختر اینو به هرکسی نمیدن و فقط کیس های خوب میرن سراغش

و اگرم با کسی مهربون بشه همه میگن واییییی ببین باوجود اینکه تو ناز و نعمته و توی شهر بزرگ شده خودشو نمیگیره

خوب شد نگرفتش وگرنه تا آخر عمر دختره رو عذاب میداد سر خود بزرگ بینی

دختره انقدر عاقل و فهمیده بود من به پسره گفتم وو دنبال دختر تو سری خور هستی که حتی بهت نگه کجا میری کجا میای

ولی این دختر اینجوری نیست بیخیالش شو