2777
2789
عنوان

پسرم ابروهاشو با تیغ زده چه غلطی کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 125 پست
واقعا اجازه دادی پیوند ابروشو برداره؟ ۸سالشه ها

بنظرت اگه میدونستم اجازه میدادم یواشکی رفته تیغ برداشته

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

بزار خودش عاقبت انتخابش رو ببینه.

اتفاقا خیلی خوبه.

فردا تو بیست سالگی یهو با موی رنگی کله دو طرف تاس نمیاد جلوت.

بهش بگو فردا هر کس بهش چیزی گفت باهاشون دعوا نکنه.چون خودش باعث این برخورد شده

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره خواهر زاده منم ۸سالشه با ژیلت تمام صورتشو زده بود که زودتر ریش دربیاره یه عالمم خودشو زخم ...

دختر منم ۴سالشه ژیلت برداشته مو دستش زده   مو هم نداره کرکی هس میگه تو چرا میزنی گفتم من جوش دارم  اصلا پیشش استفاده نکردم نمیدونم کی دیده

❤دخترم زندگی منه❤
یه هفته نذارش مدرسه کتمش بزن یا دفعه دیگه اینکارو نکنه ولی نگران نباش بچست درحال رشده زود جای تیغ ا ...

مدرسه وظیفه ی واجب بچس.

چه پیشنهادی

اصلا چسب نزنیا ابروهاش کنده میشه همون کلاه خیلی خوبه، البته یه دعوای کوچیک لازمه که زشتی کارشو بفهمه وگرنه تو شکلهای دیگه بازم تکرار میکنه

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

با بانداژ دور سر و پیشونیشو بپوشون ک تو مدرسه بگه پیشونیش بخیه خورده جون افتاده ی ذره بتادینم بزن طبیعی باشه اصلا هم دعواش نکن علت این کارش این بوده ک از ظاهر ابروهاش راضی نبوده بهش بگو ک این بار اشکالی نداره اما دیگه از تیغ استفاده نکنه اگه میخاد وسط ابروهاشو برداره باید از موچین استففاده کنه. عزیزم بچت شاید بخاطر ظاهر ابروهاش عزت نفسش اومده پایین. پس مثل مادرای قدیمی رفتار نکن و سعی کن حامیش باشی.

وسط ابرو هاشو خواسته بزنه خیلی بد شده الان داره گریه می‌کنه میگه زشت شدم 

عکسش رو میزاری؟

بگو درسته بد شده ولی زود در میاد.ولی اگه دستت رو میبریدی یا اتفاقی میافتاد چکار میخواستی بکنی؟

بابا من خودم همش کارآگاهی میکردم این نوار بهداشتیو کشف کنم همشم مامانم میگفت پنبس

اوه منم گفتم دستمال دستشوییه دیوار تمیز میکنم  دخترم خیلی کنجکاوه همیشه هم چسبیده به من صبح تا شب هزارتا سوال می‌پرسه چرا فلان شد چطور اینطور شد

❤دخترم زندگی منه❤