2777
2789
عنوان

پسرم ابروهاشو با تیغ زده چه غلطی کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 125 پست
اوه منم گفتم دستمال دستشوییه دیوار تمیز میکنم    دخترم خیلی کنجکاوه همیشه هم چسبیده به من ...

من پسر بزرگم رو از 10سالگی براش توضیح دادم خیلی راحت درکش کرد دیگه هم پیگیر نیست اما کوچیکم هنوز کوچولو هست بنظرم اگه دخترت بزرگه واسش بگو

عزیزممم😅😅😂😂😂 پس خیلی باید تعجب کنی از رفتارای دختر کوچولوت 😅

اره مدرسه گفتن نباید لاک بزنید یا رژ بزنید ظهر آمده بود کیف یه ور کتاب یه ور...چیشده ؟؟؟این دیگه چه قبرستونیه من ثبت نام کردی میگه  نمیشه لاک بزنید  گفتم تو خونه بزن آخرشب پاک کن میگف برا تو لاک بزنم ؟؟؟گفتم قبلا برا کی میزدی ؟؟میگه زشته عین دست پسرا نمیشه که  من دخترم فرق میکنه باید خشکل باشم ازون روز تا یک ماه مخصوصا آخر شبا لاک میزد می‌خوابید تا مدرسه لاک داشته باشه یه مدتم میگف ببرم ناخن بکار برام نمیکردم ناختاش نمی‌گرفت بلند بلند گذاشته بود یه بساطی بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بانداژ دور سر و پیشونیشو بپوشون ک تو مدرسه بگه پیشونیش بخیه خورده جون افتاده ی ذره بتادینم بزن طب ...

نه عزیزم آخه ابروهاش خیلی با نمکه اصلا پیوندیش زیاد نیست هیچوقت هم شکایتی نکرده نمیدونم چرا یهو اینکارو کرد من دعواش نکردم زیاد فقط گفتم برو تو اتاق خیلی اژت عصبیم 

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
اره مدرسه گفتن نباید لاک بزنید یا رژ بزنید ظهر آمده بود کیف یه ور کتاب یه ور...چیشده ؟؟؟این دیگه چه ...

آخییییییی چه بامزه خدا نگهش داره مشخصه از الان قرتی و شیطون بلاس 😂😂😂😅😅🤗🤗

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

اوه منم گفتم دستمال دستشوییه دیوار تمیز میکنم    دخترم خیلی کنجکاوه همیشه هم چسبیده به من ...

ما داشتيم واسه مهمونى آماده ميشديم، نوارو برداشتم برم عوض كنم پسرم اون موقع ٣ سال اينا بود، گفت مادر تو وقتى مهمونى ميرى خودتو پوشك ميكنى كه جيش نكنى؟!!!

اينجورى شد لبخندم 😬

و با ى آره جيم شدم

هنوزم نميدونم تو اون موقعيت عكس العمل درست چى بود

منم همییییشه کفشای پاشنه بلند مامانم پام بود درحال رژه رفتن تو خونه و کارآگاهی

وای تو دقیقا مثل دختر من بودی 

تاشب ده مدل دامن عوض می‌کنه با کیف و کفش و شال من یهو میبینی چهاردست لباس روهم رو هم پوشیده  از همشون عکس گرفتم 

❤دخترم زندگی منه❤

منم ده سالم بود ابرو هام کمی پیوسته بود ، خوشم نمیومد ، بعد یک روز تو حمام خیلی یهویی برداشتم وسط ابرهامو با تیغ زدم خیلی بین ابرو هام فاصله افتاد ، خیلی بد شده بود ولی همون جوری میرفتم بیرون هرکی ام می‌گفت چی شده واسش تعریف میکردم و می‌خندیدم ، چه دوران شادی داشتم 😂😂😂🤦🏻‍♀️

این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️
نه عزیزم آخه ابروهاش خیلی با نمکه اصلا پیوندیش زیاد نیست هیچوقت هم شکایتی نکرده نمیدونم چرا یهو اینک ...

شاید یکی از همکلاسیاش یا بچه های اطرافیان مسخرش کرده یا چیزی بهش گفته 

لطفا خیلی اروم و صبور و با لحن مهربون باهاش صحبت کنید و دلیل کارشو ازش بپرسید ک بتونین بهش کمک کنین و جلوی خطاهای احتمالی بعدیشو بگیرین 

دیگم تو فکرش نرین اینا همش خاطره میشه🤣😁

سلام عزیزم حالت خوبه؟نمیدونم چرا وقتی تو تاپیکی می‌بینمت ذوق میکنم😄❣️

سلام به روی ماهت، ممنونم عزیزم ،چه حس خوبیه یکی دوستم داره، وای چه خوب، خدایا شکرت، ممنونم که دوستم داری 

😂😂😂 دقیقا من الان یجوری عصبیم که نگوو

عزیزم 🤣 حق داری خب درسته بچس اما خب یه سری شیطنتا مثل این میتونست خیلی خطرناک باشه ...خداروشکر که به خیرگذشته

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
سلام به روی ماهت، ممنونم عزیزم ،چه حس خوبیه یکی دوستم داره، وای چه خوب، خدایا شکرت، ممنونم که دوستم ...

عزیزدلمی💋💋❤️❤️مهربونم🌺🌺🌺

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁