عزیزممم😅😅😂😂😂 پس خیلی باید تعجب کنی از رفتارای دختر کوچولوت 😅
اره مدرسه گفتن نباید لاک بزنید یا رژ بزنید ظهر آمده بود کیف یه ور کتاب یه ور...چیشده ؟؟؟این دیگه چه قبرستونیه من ثبت نام کردی میگه نمیشه لاک بزنید گفتم تو خونه بزن آخرشب پاک کن میگف برا تو لاک بزنم ؟؟؟گفتم قبلا برا کی میزدی ؟؟میگه زشته عین دست پسرا نمیشه که من دخترم فرق میکنه باید خشکل باشم ازون روز تا یک ماه مخصوصا آخر شبا لاک میزد میخوابید تا مدرسه لاک داشته باشه یه مدتم میگف ببرم ناخن بکار برام نمیکردم ناختاش نمیگرفت بلند بلند گذاشته بود یه بساطی بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با بانداژ دور سر و پیشونیشو بپوشون ک تو مدرسه بگه پیشونیش بخیه خورده جون افتاده ی ذره بتادینم بزن طب ...
نه عزیزم آخه ابروهاش خیلی با نمکه اصلا پیوندیش زیاد نیست هیچوقت هم شکایتی نکرده نمیدونم چرا یهو اینکارو کرد من دعواش نکردم زیاد فقط گفتم برو تو اتاق خیلی اژت عصبیم
اوه منم گفتم دستمال دستشوییه دیوار تمیز میکنم دخترم خیلی کنجکاوه همیشه هم چسبیده به من ...
ما داشتيم واسه مهمونى آماده ميشديم، نوارو برداشتم برم عوض كنم پسرم اون موقع ٣ سال اينا بود، گفت مادر تو وقتى مهمونى ميرى خودتو پوشك ميكنى كه جيش نكنى؟!!!
منم ده سالم بود ابرو هام کمی پیوسته بود ، خوشم نمیومد ، بعد یک روز تو حمام خیلی یهویی برداشتم وسط ابرهامو با تیغ زدم خیلی بین ابرو هام فاصله افتاد ، خیلی بد شده بود ولی همون جوری میرفتم بیرون هرکی ام میگفت چی شده واسش تعریف میکردم و میخندیدم ، چه دوران شادی داشتم 😂😂😂🤦🏻♀️