2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

218 بازدید | 9 پست

۳ روز مونده به موعد پریودم .این ماه ترشحات تخمک گذاریم خیلی زیییادددد شد و از ۱۱ سیکلم هم شروع شد تا ۱۷ سیکل تموم شد . یه بی بی چک به نیت گذاشتم تووقران حالا دو دلم فردا بدم یا ن . استخاره گرفتم خیلی خوب اومد حالا نمیدونم چیکار کنم .

میترسم بی بی چکی که توی قرانه الکی مصرف شه 

از طرفیم میخام زودتر بفهمم ک اگ نیستم زیاد امیدوار نشم

از یه طرفم بخاطر یه مسائلی حجم فعالیتم زیاد شده امروز کمر درد داشتم همش . میگم اگه هستم ک دیگه رعایت کنم

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاتکلیفی خیلی بده منم یدونه بی بی چک گرفتم ولی ترس دارم بزنم یا نه از اینکه منفی بشه میترسم

آره بخدا منم موندم چ کنم از طرفی واقعا نمیخام دیگ هرشب با فکر هستم نیستم بخابم . از طرفی ترس منفی شدنش افتاده جونم

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
یه خورده صبر داشته باش امیدوارم مثبت باشه 🥺🥺🥺

وای نمیتونم صبر کنم اصلا خیلی سخت شده برام اوضاع 

منم اولین اقداممه چن روز دیگ وقت پریودمه دعاکنید باردار باشم

انشالله عزیزم مثبت میشه و معنی انتظارو هیچوقت نفهمی

قربونت برم به خدا توکل کن  چندسالتونه البته اگر اشکال نداره

من ۲۱ سالمه