2777
2789

یه سوال دارم از اونایی که ۳۰ سالگی به بعد با اونی کن دوسش داشتن ازدواج کردن 

موقع ازدواج و تو زندگی مشترک ذوق داشتین؟یا فقط خوشحال بودین ؟حستون مثل یه دختر تو دهه ۲۰ بود یا چون منطقی شده بودین دیگه اون شور و هیجان و نداشتین ؟

من ۲۴ سالمه

واقعا واسه هیچی شوق و ذوق ندارم

مثلا کلی وسیله ی گوگولی میخرم بعد که میام خونه تا دو سه روز از کیفم در نمیارم ببینم 

خیلی بخش منطقی م فعال شده و واقعا ناراضیم

🏃🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقد سن رو بزرگ کردین.... من فک نمیکنم خیلی فرقی بین یک ادم ۲۰ ساله و ۲۵ ساله و ۳۰ ساله باشه..... بنداز دور این عقایدو. اون کسی ک تو ۴۰ سالگی هم ازدواج میکنه قطعا حس خوبی داره اگ با عشق باشه..... ی جوری در مورد سن  میگید انگار قراره ۹۰۰ سال زندگی گنیم.... بابا همش ۶۰ ساله. بقران هیشکی پیر نیست بالای ۱۰۰ سال پبره. اگ مث اون زمان قدیم نوح ک ۹۰۰ سال زندگی کرد اره تفاوت سنی مطرح بود..... الان  دیگع نه.... خیلی ها ب ۵۰ سال هم نمیرسن..... 

چرا اینقد سن رو بزرگ کردین.... من فک نمیکنم خیلی فرقی بین سک ادم ۲۰ ساله و ۲۵ ساله و ۳۰ ساله باشه... ...

عزیزم هرکس خودش میدونه چقدر تو یه دوره زندگیش بهش فشار اومده از لحاظ روحی و احساسی و …یه حس درونیه 

با کسی که دوسش داشتی؟چرا این حس و داری عزیزم؟

آره... نمیدونم کلا حس می کنم یه مرحله از زندگی هست و هیچ حس شادی و ذوق و شوق ندارم... سالهای قبل به مسائل دیگه ای مثل عروسی و دکور خونه و... فکر می کردم و اونا در ذهنم پررنگ بود اما الان مسائل دیگه ای تو ذهنم پررنگ شده و مثلا یه جور حس ترس دارم که ازدواجم موفقیت آمیز میشه یا همش قراره دعوا کنیم و... 

آره... نمیدونم کلا حس می کنم یه مرحله از زندگی هست و هیچ حس شادی و ذوق و شوق ندارم... سالهای قبل به ...

ذهن منطقی میشه از یه جا به بعد اما به چیزای منفی فکر نکن سعی کن خوشحال باشی و تو لحظه 

ذهن منطقی میشه از یه جا به بعد اما به چیزای منفی فکر نکن سعی کن خوشحال باشی و تو لحظه 

آره دقیقا... البته ما 6ساله همو می‌شناسیم و تا حالا 3بار ازدواج کنسل شده... دفعه اول که اومد خواستگاری خیلی ذوق داشتم و تو ابرها بودم که کنسل شد.. شاید واسه همین احساسم لطمه دیده. 

آره دقیقا... البته ما 6ساله همو می‌شناسیم و تا حالا 3بار ازدواج کنسل شده... دفعه اول که اومد خواستگا ...

منم همین شرایط و دارم هشت ساله با هم آشناییم بارها ارتباطمون قطع شده یه وقتا که به رسیدنمون فکر میکنم ته دلم هیچ ذوقی نیست از بس تا چند قدمیش به هم خورده و کنسل شده