یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا اینقد سن رو بزرگ کردین.... من فک نمیکنم خیلی فرقی بین یک ادم ۲۰ ساله و ۲۵ ساله و ۳۰ ساله باشه..... بنداز دور این عقایدو. اون کسی ک تو ۴۰ سالگی هم ازدواج میکنه قطعا حس خوبی داره اگ با عشق باشه..... ی جوری در مورد سن میگید انگار قراره ۹۰۰ سال زندگی گنیم.... بابا همش ۶۰ ساله. بقران هیشکی پیر نیست بالای ۱۰۰ سال پبره. اگ مث اون زمان قدیم نوح ک ۹۰۰ سال زندگی کرد اره تفاوت سنی مطرح بود..... الان دیگع نه.... خیلی ها ب ۵۰ سال هم نمیرسن.....
آره... نمیدونم کلا حس می کنم یه مرحله از زندگی هست و هیچ حس شادی و ذوق و شوق ندارم... سالهای قبل به مسائل دیگه ای مثل عروسی و دکور خونه و... فکر می کردم و اونا در ذهنم پررنگ بود اما الان مسائل دیگه ای تو ذهنم پررنگ شده و مثلا یه جور حس ترس دارم که ازدواجم موفقیت آمیز میشه یا همش قراره دعوا کنیم و...
ذهن منطقی میشه از یه جا به بعد اما به چیزای منفی فکر نکن سعی کن خوشحال باشی و تو لحظه
آره دقیقا... البته ما 6ساله همو میشناسیم و تا حالا 3بار ازدواج کنسل شده... دفعه اول که اومد خواستگاری خیلی ذوق داشتم و تو ابرها بودم که کنسل شد.. شاید واسه همین احساسم لطمه دیده.
آره دقیقا... البته ما 6ساله همو میشناسیم و تا حالا 3بار ازدواج کنسل شده... دفعه اول که اومد خواستگا ...
منم همین شرایط و دارم هشت ساله با هم آشناییم بارها ارتباطمون قطع شده یه وقتا که به رسیدنمون فکر میکنم ته دلم هیچ ذوقی نیست از بس تا چند قدمیش به هم خورده و کنسل شده