2777
2789

شوهرش بخاطر چک همه حساباش رو بستن و دو تا بچه داره دوقلو

خودشم شاغل نیست

از طریق یکی از فامیلا فهمیدم 

ازونجایی که الان تو دو تاشهر مختلفیم

من چطوری کمکش کنم که عزت نفسش نیاد پایین؟؟؟؟؟؟؟؟ چون خودش چیزی نگفته بهم

خواستم بگم بره از طلافروشی که میشناسم تو شهر خودمون طلای بدون اجرت واسم بخره پیش خودش نگه داره چون من الان یه شهر دیگه ام...اما نمیدونم اصلا کار درستیه؟ و متوجه منظورم میشه که پول رو برداره و بعدا بهم بده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

خدا خیرت بده یجوری کمکش کن❤

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چطوری کمکش کنی
اما کلی برای دوستت خوشحال شدم که رفیقی مثل توداره🙂

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..

به نظرم روش درستی نیست، اون بیچاره از ترس میره همون طلارو واست میخره میذاره کنار، میترسه یه وقت خیلی گرون شه دیگه نتونه جاش بده بهت، اگه دوست صمیمیته بگو من مدتیه خیلی دوس دارم قرض نیکو و بدون نزول به کسی بدم، خیلی خیروبرکت میاره

اول باید یجوری شماره کارت ازش بگیری.

بنظرم بگو میخام مثلا برا خاهرم سوغاتی شهرتونو بخری شماره کارت بده پول به حسابت بریزن بعد بگو این پولو بهت قرض میدم فهمیدم الان مشکل مالی دارین همین.

خب اگه صمیمی هستی رنگ بهش پیشنهاد کمک بده شاید قبول کرد

میشناسمش مستقیم بگم ناراحت میشه چون یه بار درد دل کرد گفتم من بهت قرض میدم گفت پول نخواستم فقط درد دل کردم 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم