2777
2789
خیلی میترسم بعضی وقتا میگم تو این برف و سرما بچمو بغل کنم و فرار کنم از خونم

ن عزیزم این کارو نکن تو سرما نترس شبا آیت الکرسی بخون.ما کف خونمون سرامیکه بعد بعضی وقتا ک راه میری چون بعضیاشون لقن صدا میدن شب ک همه خابن صدای سرامیکه میاد😐

🖤
خیلی قران میخوندم الان بچه هفت ماهه دارم وقت نمیکنم اما سعیمو میکنم خداکنه حل بشه 

چیزی نیست.. نترس.. مال ماهم صدا میده.. وقتی تنهایی باز فک میکنی بیشتره چون معمولا خونه ساکته بیشتر توجه میکنی 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ک الانه ی لبخند ملیح میزنم میگم قولنجه چیزی نیس و بعدم مثل کبک و سزشو تو برف میکنه سرمو تو ب ...

😂😂😂

من که به صداشون عادت کردم دیگه 

ترسی ندارم.

ولی بخدا عین قولنجه

میذارم قدمامو زمین  ، صدام رفیقمه همین.                                 
استارتر نترس ما هم مثه تو فک میکردیم ولی یکی گفت  واسه ما دلیلش یه چیز دیگه ست شاید واسه شما ...

برات صلوات فرستادم عزیزم . 

نمیدونم از کی بپرسم که بگه مشکل از چیه

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ن عزیزم این کارو نکن تو سرما نترس شبا آیت الکرسی بخون.ما کف خونمون سرامیکه بعد بعضی وقتا ک راه میری ...

بخدا یبار از سوهرم قهر کردم رفتم تو یه اتاق دیگه بعد از نیم ساعت یکی محکم زد تو شیشه دویدم رفتم بغل شوهرم خوابیدم

اگه اینجوره که امتحان میکنم 

عزیزم سوره بقره موکل داره وتمام فرشته ها دور تادور خانه ات جمع میشن اگر خدایی نکرده چیزی باشه دورمیکنه امتحان کن وتا ۴۰ روز پخش کن منکه خیلی اعتقاد دارم وحسی به دعا وجادو وجن ندارم چون سوره بقره منو خیلی قوی کرده همیشه میزارم 

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
عزیزم سوره بقره موکل داره وتمام فرشته ها دور تادور خانه ات جمع میشن اگر خدایی نکرده چیزی باشه دورمیک ...

پس برم دانلودش کنم و بزارم تو خونه پخش بشه

برات صلوات فرستادم عزیزم .  نمیدونم از کی بپرسم که بگه مشکل از چیه

ممنونم

پیش کسی نرو که خدایی نکرده مشکلی به مشکلت اضافه شه

میدونم تو یه هفته ده روز قرآن ختم کردن سخته اونم با صدای بلند

ولی فک کنم تنها راهش همینه

چون بری پیش دعا نویس  دعا میده یا اثر نمیکنه یا بدتر میشه

میگم شاید صوت شم همون جوری عمل کنه وقت نداری تو خونه با صدای بلند پخش کن

انشاءالله حل میشه

نترس

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

پس برم دانلودش کنم و بزارم تو خونه پخش بشه

راسی یچی بگم اگه اگه اگه از ما بهترون باشن بچه کوچک یا زن حامله دوس دارن ب لباسای بچت ی سوزن قفلی کوچیک بزن یا بالاسرتون ی چاقو یا قرآن بذار از اینا میترسن دور میشن

🖤
راسی یچی بگم اگه اگه اگه از ما بهترون باشن بچه کوچک یا زن حامله دوس دارن ب لباسای بچت ی سوزن قفلی کو ...

وای بخدا صدا بدتر میشه 

من به یه آقایی که گفتن موکل داره زنگ زدم گفت تو خونتون یه خانواده جن زندگی می‌کنه ترسیدم دیگه بهش زن ...

پس اگه سرکتاب باز کنم بدتر میشه .

نمیدونم چرا این برای خونه قشنگ من اتفاق میوفته خونم جدیده و تازه ساخت

ن عزیزم این کارو نکن تو سرما نترس شبا آیت الکرسی بخون.ما کف خونمون سرامیکه بعد بعضی وقتا ک راه میری ...

ماهم بچه که بودیم تو یه خونه زندگی میکردیم یه اتاق طبقه بالا داشت وقتی از پله ها میرفتیم بالا چون پله هاش سنگی بودن و بعضیاشون شکسته پا که میذاشتیم روشون صدا میدادن 

نصف شبا صدا پله ها میومد و ما همش فک میکردیم سرما و گرماست ولی مامانم میدونست بخاطر چی این صدا میاد و مطمئنم بود چون با چشای خودش دیده بودشون 

ولی بهمون نگفت تا اینکه از اون خونه رفتیم و بزرگتر شدیم 

خیلی ترسیدم وقتی فهمیدم 

پس اگه سرکتاب باز کنم بدتر میشه . نمیدونم چرا این برای خونه قشنگ من اتفاق میوفته خونم جدیده و تازه ...

ببین عزیزم اتفاقی واسم پیش نیومده من فقط ترسیدم فکرهای عجیب و غریب میکنم نمیتونم بخوابم