2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون هفته خونه تنها بودم ظرفا صدا میدادن گفتم حتما بد چیدم تو آبچکون بعدش یهو جا قاشقی صدا داد

من دقیق یادم نیست تو یه هفته یا ده روز باید قرآن  رو ختم کنی

واسه ما خیلی وقته صدا نمیده 

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

وای آره من فک میکردم توهم میزنم پس خونه شمام صدا میده آره آخر شبا ک همه خابن از ی وسیله ثابت صدا در ...

خیلی میترسم بعضی وقتا میگم تو این برف و سرما بچمو بغل کنم و فرار کنم از خونم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خوبه نمیترسی .... منی که از دیدن پس از زندگی هم میترسم 

بخدا میترسیدم اوایل ولی میدونی چجوریه من خونه پدرشوهرم زندگی میکنم پولم نداریم دربیاییم از اینجا خونه ورثه ایه نمیفروشن راحت شیم،بخدا راضی ام بیان پرتمون کنن بیرون ،چند وقت پیشا خواهرم اومده بود خونمون چند روزی موند میکف شبا شیر حمومتون باز و بسته میشه اونم فهمیده بود

ظرفا تلویزیون یخچال 

تلویزیون و یخچال که صداش عادیه این صداها انرژی برق هست که آزاد میشه و این وسیله برقی صدا میده 

اما ظروف و صداشو نمیفهمم

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

من دقیق یادم نیست تو یه هفته یا ده روز باید قرآن  رو ختم کنی واسه ما خیلی وقته صدا نمیده

خیلی قران میخوندم الان بچه هفت ماهه دارم وقت نمیکنم اما سعیمو میکنم خداکنه حل بشه 

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره صدا دارن من کوچیک ک بودم فک میکردم این صدای قولنج شون  هست 😂😂

من الان ک الانه ی لبخند ملیح میزنم میگم قولنجه چیزی نیس و بعدم مثل کبک و سزشو تو برف میکنه سرمو تو بالشت میکنم😱😂

🖤
بخدا میترسیدم اوایل ولی میدونی چجوریه من خونه پدرشوهرم زندگی میکنم پولم نداریم دربیاییم از اینجا خون ...

من جای تو بودم فرار میکردم

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹