2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم بچه که بودیم تو یه خونه زندگی میکردیم یه اتاق طبقه بالا داشت وقتی از پله ها میرفتیم بالا چون پل ...

ببین خیلی بده ها خیلی اینکه کنار گوشت داری این صدارو میشنوی و هیچ کاری ازت بر نمیاد خیلی بد و ترسناکه امیدوارم هیچکس تجربه نکنه ک چی میگم

🖤
راسی یچی بگم اگه اگه اگه از ما بهترون باشن بچه کوچک یا زن حامله دوس دارن ب لباسای بچت ی سوزن قفلی کو ...

زنداییم قسم خورد گفت وقتی بچش تازه بدنیا اومده بود کنارش خوابونده بودتش ،بعد یهو میبینه بچه حدود ۲۰یا ۳۰ سانت از زمین فاصله گرفته 

زنداییمم دوتا انگشتشو کرده بود تو چشمای جنه بچه اومد پایین 😑😑😑😑😑😑

زنداییم قسم خورد گفت وقتی بچش تازه بدنیا اومده بود کنارش خوابونده بودتش ،بعد یهو میبینه بچه حدود ۲۰ی ...

برا منکه لباس شوهرمو برده بودن.برا پا گشایی شوهرم براش لباس گرفتیم خب کارتون داشت دیگه گذاشتم کشوم شب پاکشایی زمین و زمانو بهم ریختیم نبود ک نبود هرجاااا ک فکرشو کنیو گویم ولی نبود بعد چهار ماه ی روز اومدم برم حموم در کشومو وا کردم دیدم جلوی کشومه ب قرآن قسم 

🖤