2777
2789

،،،، خودمم معلم خصوصی ام، سوالم اینکه یه شاگرد پایه پنجم برام پیدا شده، هیچی بلد نیست حتی الفبا حتی ریاضی،،،، بنظرتون تا خرداد راه میافته؟ 

فکر نمیکنم ..

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یدونه کلاس اولی داشتم اینجوری داش میرف دوم خانوادش بعداز ۳جلسه تصمیم دیگه ای گرفتن که من بی اطل ...

منکه کلی اولی دومی سومی دارم همینجوری،،،، ولی پنجم رو من چطور برسونم تا خرداد

متاسفانه ما تو مدارس زیاد داریم امسال که مدارس بازگشایی شده حتی ترکیب ساده حروف رو بلد نیست،

شما باید از پایه دونه دونه نشانه ها رو بهش بشناسونید،بعد اعداد رو ،جمله سازی و‌نگارشی در حد پایه اول و دوم ،بعد جمع و تفریق ساده ،

تابستون هم بایذ مرتب کلاس باشه ضرب و... باهاش تمرین شه ،

اگر هر روز و روزی سه ساعت براش وقت بذارید میتونید تا یه جایی برسونیدش.

متاسفانه اینقدر اداره منطقه تهدید میکنه که دانش اموز نیاز به تلاش نداشته باشید همینجوری بچه تا پایه پنجم میاد بالا .

من تا حالا تو کلاسام ازین موردا نداشتم ولی تو مدرسه همکارا پایه های دوره دوم حتی همش مینالن که روخوانی ساده هم نمیتونه دانش آموز انجام بده

ببخشید شما ساعتی چقدر میگیرید،و اگه تعداد دانش،آموزا حدود ده نفر  باشه تو مدرسه ساعتی چقد باید ...

بستگی به منطقه ایی که داری زندگی میکنی داره،،،،،، من منطقه کارگریم،،،،، ساعتی ۵۵ هر روز،،،، ۶۵ روز در میون،،،، ۸۰ هفته ایی،،،،، و بخوان فقط برای امتحان بیان فقط نمونه سوال کار میکنم ۱۰۰

پسرمنم امسال باید اول میرفت، چون پیش دبستانی نرفته بود، هیچی بلد ،نه مداد گرفتن، نه راستو چپ، اصلا هیچی یه وضعی بود، معلم هی گله میکرد ،اینم ترسیده بود اینقدر بهش فشار اوردم، لکنت گرفت، دیگه فرستادم پیش، میخوام ببینم اشتباه نکردم خیلی نگران و عذاب وجدان دارم

متاسفانه ما تو مدارس زیاد داریم امسال که مدارس بازگشایی شده حتی ترکیب ساده حروف رو بلد نیست، شما با ...

اره، واقعا چرا باید بیان بالا،،،، پدر و مادرش میگن ما شکایت کردیم ولی فایده نداشته

ببخشید شما ساعتی چقدر میگیرید،و اگه تعداد دانش،آموزا حدود ده نفر  باشه تو مدرسه ساعتی چقد باید ...

من تابستون کلاسام عمومی بود پنج نفره ساعتی هر کدوم ۴۰ روز در میون