2777
2789
عنوان

معلم خصوصی ها مقطع ابتدایی بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 8303 بازدید | 48 پست
اره، واقعا چرا باید بیان بالا،،،، پدر و مادرش میگن ما شکایت کردیم ولی فایده نداشته

چقدر عجیب که شکایت کردن،متاسفانه من تا دیدم دانش آموز صفر رو وقتی تکرار پایه میزنی والدین سریع میرن اداره اعتراض میزنن و اداره هم از خدا خواسته سریع میگه قبول کنید،

متاسفانه دیگه تکرار تو پایه چهارم پنجم هم هیچ فایده ای نداره،

همون کلاس اول باید تکرار پایه بخورن تا قوی بیان بالا،

من کلاس چهارم دانش آموزم به حدی ضعیف بود در درس ریاضی که حتی میگفتن دو بزرگتره یا دو میگفت این دو چون سمت راسته ،جیگرم کباب میشد براش میگفت از پنج نمیتونم پنج تا کم کنم چون این پنج بالایی کوچیکتر کشیده شده.😅

البته من بخاطر شغل همسرم تو منطقه محرومیم و بلوچستان هستیم این موارد وحشتناک زیاده،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمنم امسال باید اول میرفت، چون پیش دبستانی نرفته بود، هیچی بلد ،نه مداد گرفتن، نه راستو چپ، اصلا ه ...

اشکالی نداره ولی روش کار کن دست ورزی زیاد انجام بده فعالیت های مهارت محور مخصوص پیش زیاد باهاش کارکن،

خوب میشه،

ولی پیش نمی‌داشتی هم مشکلی نبود،معلم وظیفه اش بود دانش آموز رو با تکالیف و فعالیت های مخصوص به راه بیاره .

تابستون بشین باهاش کار کن،،،،، برو کتاب بخر، اموزش پیش دبستانی به اول 

میخوام براش معلم بگیرم باهاش اول رو هم کار کنه ایا ایجوری هم میشه، ببخشید اینقدر سوال میپرسم

چقدر عجیب که شکایت کردن،متاسفانه من تا دیدم دانش آموز صفر رو وقتی تکرار پایه میزنی والدین سریع میرن ...

منم داشتم همچی شاگردی،،،، تابستون پدرم رو در اورد ولی اینقدر تشویق کردم دیکته ماری دیکته بادکنکی گرفتم که راه افتاد، الان دومه،،، هنوزم میاد پیشم،،،، خیلی خوب شده خداروشکر

الام خیلی نگرانم بازم برای سال بعد اگه بازم مشکلی باشه من چیکار کنم

مجموعه کتاب های گاج هست برای پیش دبستانی مثل ریاضی و هوش ،زبان آموزی و ... چند جلد بگیر ،هر روز باهاش یک صفحه از هرکدوم تمرین کن.

دستاشو حسابی قوی کن و عادتش بده شب ها زود بخوابه و خواب عصرش زیاد نباشه،همه این ها خیلی تاثیر داره ،

درست میشه اصلا نگران نباش.

منم داشتم همچی شاگردی،،،، تابستون پدرم رو در اورد ولی اینقدر تشویق کردم دیکته ماری دیکته بادکنکی گرف ...

اره فقط باید با صبوری راهشون انداخت،باز خوبه دانش آموزان شما هزینه پرداخت کلاس خصوصی رو دارن،

دانش آموزان منطقه ما...

خدا به داد بلوچستان برسه فقط 

اشکالی نداره ولی روش کار کن دست ورزی زیاد انجام بده فعالیت های مهارت محور مخصوص پیش زیاد باهاش کارکن ...

معلم بعد دو روز گفت من نمیتونم براش کاری کنم اداره گفته تا اخر مهر باید لوحه تمام شه، بچه کنده زود نمینویسه، به بچه ها نمیرسه ، منم نمیتونم منتظر باشم، تا راه بیاد ،گفت اصلا شما چرا نمیبری مدرسه کوکان استثنایی. در صورتی که سنجش قبول شده بود

اره فقط باید با صبوری راهشون انداخت،باز خوبه دانش آموزان شما هزینه پرداخت کلاس خصوصی رو دارن، دانش ...

اینجا هم خیلی هزینه نمیدن،،،،، باباه اومده دستای کارگریشو نشون میده میگه به تاولا نگا کن قیمت رو بگو،،،،، بنده خدا میخواد بچه اش درس بخونه مث خودش بدبخت نشه

معلم بعد دو روز گفت من نمیتونم براش کاری کنم اداره گفته تا اخر مهر باید لوحه تمام شه، بچه کنده زود ن ...

چقدر بی وجدان،

خب دانش آموز اسمش روش هست ،اومده که یاد بگیره ،چجوری به حرفاش گوش دادی نهایتا دخترتو میبردی هسته مشاوره اداره بررسی بشه ،

واقعا وقتی هر کسی میگه معلم ها مفت خورن و ... من همیشه جبهه میگیرم و دعوا میگیرم اما واقعا روند کاری بعضی از همکارا رو میبینم از اینکه معلمم خجالت میکشم.

رو دخترت برچسب نزن،و بهش اطمینان بده که توانایی یادگیری رو داره،باهاش کتابایی که گفتم و کار کن،خمیربازی،بریدن کاغذ کاردستی درست کردن همه این کارهارو انجام بده،به بهونه اینکه چیزی خراب شده پیچ گوشتی بده دستش تا مفاصل دستاش قوی بشه،لباسارو تا کنه و همه چیز بدون اینکه بفهمه برای دست ورزی هست انجام بشه در شکل بازی