2777
2789
عنوان

چاقی با استفاده از قرص جلوگیری

1908 بازدید | 12 پست

خانوما و خواهرای عزیز

آیا این حرف که قرص جلوگیری باعث ورم و چاقی بدن میشه درسته؟

شما خودتون تجربه داشتین؟

و اینکه یه روش مطمئن دگه برای جلوگیری مطمئن چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن آدمای مختلف واکنش های مختلف داره من سالها خوردم و چاق نشدم ولی بعضیا چاق میشن

من دو هفته است قطعش کردم.. ولی هر کسی منو میبینه میگه چقدر لاغر شدی.. احساس میکنم اثرات اونه

نه من تغییری نکردم فقط یکم رو اعصابم تاثیر گذاشته و رشد موهام

دو هفته است قطعش کردم. هرکی میبینه میگه چقدر کم کردی. درحالی که تازه رژیم شروع کردم.. احساس میکنم اثرات قرصه. اعصابم خرابه

دو هفته است قطعش کردم. هرکی میبینه میگه چقدر کم کردی. درحالی که تازه رژیم شروع کردم.. احساس میکنم اث ...

قرص فقط اب میان بافتی بدنت رو زیاد میکنه 

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
فکر کنم همچین چیزیه.. چون انگار یهو تو این دو هفته که نمیخورم پف بدنم خوابیده

بله بخاطر همینه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
نمیدونم چکار کنم اصن قصد بارداری ندارم تا ۴ ۵ سال انقدم شنیدم خیلی جلوگیری کردن و تو بارداری به مش ...

ای یو دی بزار اگه تا پنج سال بچه نمیخوای باید بری مطب خصوصی دکتر برات بزاره

ای یو دی بزار اگه تا پنج سال بچه نمیخوای باید بری مطب خصوصی دکتر برات بزاره

رفتم

تا حالا زایمان نکردم و دکتر گقت به هیچ وجه برات آی یو دی نمیذارم

با قرصم اکی هستم

گفت سه ماه بخورم و یک ماه فاصله بدم برا تخمک گذاری طبیعی... ولی احساس میکنم باهاش ورم میکنم