2777
2789
عنوان

اگه شعر می‌شدی کدوم بیت بودی؟!🪐🌒

756 بازدید | 75 پست

بگین ✨ 

خودم خیلی شعرا هست ولی مثلا این:

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران!

رفتم از کوی تو لیکن؛ عقب سر نگران!

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی! 

تو بمان و دگران، وای به حال دگران! :)

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است ! من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است...!🇮🇷❤️‍🔥🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

دل شکستی و کسی نیست بگوید این غم

بومرگ است شبی سوی تو بر می گردد:)))

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

آری ترک برداشته دیوار آرزوهایمان 

اماما به خرابه هایمان رنگ امید میزنیم

«رُبما یُساق إليك قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامك» شايد معجزه ای از سوى خدا به سمت تو فرستاده شودكه از همه ی آرزوهايت بهتر باشد.                         به همین قشنگی :) 

زندگی هنگامه فریادهاست

سرگذشت درگذشت یادهاست

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit