2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم انشاءالله به زودی خدا یه فرشته بزاره تو دامنت.

یه سوال دارم ازت میشه جواب بدی؟

من ۳تا دختر دارم واسه تعیین جنسیت میخوام اقدام کنم آی وی اف واسه پسر.میشه یه توضیحی بدی چند ماه طول میکشه؟ من مشهدم نمیدونم کدوم دکتر یا کدوم مرکز برم .

منم تو سیکل انتقالم، چهارشنبه انتقال میدم، انشالله جواب انتقالت مثبت بشه، امروز امپول پروژسترن ۵۰ زدم ، جاش بدجور درد میکنه ، در صورتی که صبح اصلا متوجه تزریق نشده بودم ،انقدر حرفه ای تزریق کرد ، اما هر چی میگذره بیشتر درد میکنه ، شماهم تجربه شو داشتید؟ امروز اولین بار بود این امپول میزدم

منم تو سیکل انتقالم، چهارشنبه انتقال میدم، انشالله جواب انتقالت مثبت بشه، امروز امپول پروژسترن ۵۰ زد ...

تازه درداش مونده جوری میشه قشنگ جاش کبود میشه من گاهی نمیتونستم از درد جاش شبا بخوابم

سلام عزیزم انشاءالله به زودی خدا یه فرشته بزاره تو دامنت. یه سوال دارم ازت میشه جواب بدی؟ من ۳تا د ...

اول باید یه سری ازمایش وسونو بدی بعد بهت امپول سینال اف یا گونال اف میدن برای تحریک ختمک حدود ۹روز استفاده میکنی بعدش عمل پانکچر میشی که اگه هایپر نشی دوروز بعدش انتقال میدن ولی اگه مثل من هایپر بشی حدود دو تا سه ماه بعد پانکچر انتقال میدن

اگه هایپر نشی یکی دو  ماهه انتقال میدن جنینو

منم تو سیکل انتقالم، چهارشنبه انتقال میدم، انشالله جواب انتقالت مثبت بشه، امروز امپول پروژسترن ۵۰ زد ...

بله لحظه تزریق آسونه ولی بعدش نمیتونی بشینی من کلا سوراخ شدم

سلام عزیزم انشاءالله به زودی خدا یه فرشته بزاره تو دامنت. یه سوال دارم ازت میشه جواب بدی؟ من ۳تا د ...

۳ ماه اینا،در مورد تعیین جنسیت اطلاع ندارم ولی ینظرم نمی ارزه ۳ تا دختر هم خودش زیاده سلامت باشن