2777
2789
عنوان

دونه توی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 37 پست
عزیزم نگران نباش من ماماهستم بعداز اولین را بطه این چیزی که شمامیگی طبیعیه بخاطر پارگی پرده و اولین ...

سلام میشه جواب منوبدید یه ماهه زایمان کردم داخل واژنم جوش زده ازمعاینه میترسم چه پمادی بگیرم برن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش من ماماهستم بعداز اولین را بطه این چیزی که شمامیگی طبیعیه بخاطر پارگی پرده و اولین ...

عزیزم خیلی ممنونم خودش خوب میشه یا باید دارویی چیزی مصرف کنم؟

فوت کردن عزیزم برج دیگه چهارم سالشونه

روحشون شاد

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام عزیزدلم آره فداتشم بهوش اومد خداروشکر خوبه ب لطف دعاهاتون

الهي شكرخيلي جوش زدم براش 

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
بهتره برای رابطهای بعدی از ژل استفاده کنی که خشک نباشه و بیشتراذیت بشی تا خوب بشه

یکم وقتی میرم دسشویی و آب میگیرم به خودم یکوچولو میسوزه اینم طبیعیه؟

میخوام تاوقتی ک خوب بشه رابطه نداشته باشم بنظرتون بهتر نیست؟

یکم وقتی میرم دسشویی و آب میگیرم به خودم یکوچولو میسوزه اینم طبیعیه؟ میخوام تاوقتی ک خوب بشه رابطه ...

برو داروخانه بگو ژل بهت بده مشکلی نیست میتونی هروقت خودت امادگی داشتی امااگه خاستی زودتر ژل بزنی خیلی راحتتری

اره

دونه نیست جای بخیه س کف واژنت را بخیه زده البته ببین باید معاینه کرد اصولا بدون معاینه نمیشه نظر داد اما شما ۴۰روز بعداززایمانت حتما باید بری پیش پزشک زنانن بخیه هات چک بشن ببینن جذب شدن یانه اناناس بخور تازودتر خوب بشن تا دکتر بگه میتونی رابطه داشته لاشی یانه بعداززایمان هم واژن یکم خشک میشه میتونی برای سوزش کمتر ژل بزنی