2777
2789
عنوان

دونه توی واژن

1793 بازدید | 37 پست

بچها من ۵ روز پیش اولین رابطمو داشتم پردم پاره شد روز بعد اینکه پردمو از دست دادم حس کردم یه گوشت اضافه توی دهانه واژنمه آینه گذاشتم دیدم مث آفت خونی شکل دم دهانه واژنم بوجود اومده به نظر شما زخم شده؟وقت نشده هنوز برم دکتر 

شاید جوش چرک زده

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترکی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

رابطه با همسرت بود؟ 

یا پرده کامل پاره نشده یا زگیله

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
احتمالا همسرت بهداشت درست رعایت نکرده بهت منتقل کرده زگیل

زگیل که به این سرعت درنمیاد یه روزه 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

وقتشه که این آهنگ محسن ابراهیم زاده رو بذاری

دونه دونه دونه دونه یه ستاره تووو آسمونههه

یجوریییی میزون میکنه ک مارو بهم برسووووونه

دل  گرفتداااااره

عاشق یاره

من ن مستم و هوشیاد یه حال جدید بینمووووونه

رد دادم بای بای😂

حیدر حیدر اول و آخر حیدر❤🙂          

سلام عزيزم پسر داييت بهوش اومد؟

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

عزیزم نگران نباش من ماماهستم بعداز اولین را بطه این چیزی که شمامیگی طبیعیه بخاطر پارگی پرده و اولین رابطه بوده برام عجیبه نظرمیدن میگن تبخاله قارچه نمیدونم زگیله ولی شما نگرانی برو چکاب دکتر ولی من میگم مشکلی نیست

راستی اون بیمار سرطان ریه که داشتین حالش چطوره؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد