2777
2789

سلام بچه ها.خیلی دلم گرفته امشب.ما یه اکیپ ۵ نفره بودیم باهم دوست بودیم.خیلیم صمیمی و نزدیک.منو یکی ازون خانما بچه هامون هم سن و هم کلاسن تو مدرسه.یه روز که دخترمو بردم مدرسه دیدم شوهر دوستم بچه رو اورد مدرسه بعد با معلمشون تو حیاط داره بحث میکنه شدید.من نفهمیدم قضیه چیه بعد از چند روز معلم دخترم که خیلیم خانم با شعور و فهمیده ایه بهم گفت یه لحظه میشه خصوصی صحبت کنیم دیدم میگه اون روز که شوهر دوستم اومده بود بهش گفته چرا فلانیو که دختر من باشه میذارین میزه اول بشینه بچه منو نمیذارین و فلان.کلی زیر پای بچه منو خالی کرده بود.معلمش گفت مگه شما باهم دوست نیستین چرا اینجوری پشت سر شما حرف زد و فلان.منم ادمی نیستم اصلا که تو کار معلم دخالت کنم تحت هیچ شرایطی.ینی خدا شاهده من حتی یه بارم نگفتم بچه منو بذار اونجا.از اون موقع به بعد منم باهاش کاملا سرد شدم و خودشم فهمید کاملا. 

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

خاکبرسر حسودش کنن 

خوب کردی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نه زنگی نه پیامی.بعد یه مدت یکی از دوستامون که تو اون اکیپ بود و در واقع نقش خبر رسان داره واسش رو فرستاد که ببینه اوضاع چجوریه.که منم گفتم سر همچین چیزی ناراحتم خیلی از خودش و شوهرش.خط قرمز من دخترمه.حق نداشت اسم بچه منو بیاره

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

خاکبرسر حسودش کنن  خوب کردی

اگه بدونی من تو این ۴ سال رفاقت چه کردم واسه اینو بچش😖😖😖

خب

هسچی دیگه.همین بود.کارم درست بود بنظرت؟ که دیگه نمیخوام واقعا این دوستی رو.چون من بچه اینو مثل بچه خودم میدونستم

هسچی دیگه.همین بود.کارم درست بود بنظرت؟ که دیگه نمیخوام واقعا این دوستی رو.چون من بچه اینو مثل بچه خ ...

خب اون دیگه چیزی نگفته؟

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
همون سرد بمون 

دیگه دلم باهاش نیس واقعا.دلم نمیخواد سلامم کنم

اگه بدونی من تو این ۴ سال رفاقت چه کردم واسه اینو بچش😖😖😖

اشتباه محض 

هیچکس جز شوهر و بچه برای ادم نمیمونه خواهر ب بقیه بها نده

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
 بعضی مادرای بچه ها کلا زیر اب زنن دیدم که می گن 

تو کلاسشون ۲۹ نفرن و همه غریبه.فقط این که دوست نزدیک من بود چنین کاری کرد بامن

این ک چیزی نیست من از دوست چند ساله م انچنان ضربه ای خوردم که فک میکردم تو قصه ها و داستانا و برای ه ...

تو ۴ سال ینی کاری نموند که نکنم واسه اینو بچش و خونوادش.کادوهای انچنانی،ویلا ببر با خودت،کلید ویلا میدادم با خونوادش برن تفریح،ماشین بده دستش، بچشو نگه دارم بره ارایشگاه،عمل زیبایی کرد من هرروز بچشو میبردم مدرسه و کلاس.پارک ببر بچشو.کفش بچه رو بشور.تازه از نظر موقعیت اجتماعی و مالی و همه چیز من ۱۰۰۰ پله بالاتر ازش بودم .خیلی احمقم😔