2777
2789
عنوان

بچه دارا راهنمایی لطفا🙏🏻

128 بازدید | 19 پست

سلام شبتون بخیر 

مامانای عزیز بچه ی ۹-۱٠ ساله تون بپرسه آدما چجوری بچه دار میشن جوابتون چیه ؟؟!

زن داداشم به تازگی بچه دار شده 

و دنیایی از سوال تو ذهن پسرمه 

خدا چجوری بچه میزاره تو دل مامانا ؟ 

چرا به بعضیا یدونه بچه میده به بعضیا بیشتر ؟  

امثال این سوالای بچه تون و با چه جملاتی توضیح میدین 

ممنون از عزیزایی که بنده رو راهنمایی می کنن 🙏❤

اینجور وقتا میگن اول از خود بچه ها بپرسین بگین به نظر خودت چطور بوجود میان؟ واسه اینکه بدونین چقد میدونن

بعد بگین زن و مرد هم دیگه رو وقتی دوست دارن خدا یک بچه میذاره تو دل مامان، کم کم اونجا بزرگ میشه و ....(اینُ قبلا از یک کارشناس شنیدم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا پسر من ۹سالشه فقط یبار پرسید چطوری دنیا اومدم خط سزارینم رو نشون دادم گفت تو شکمم بودی بریدن او ...

عززیزم خدا حفظش کنه 

پسر من با وجود بچه ی زن داداشم با این جوابا قانع نمیشه 

اینجور وقتا میگن اول از خود بچه ها بپرسین بگین به نظر خودت چطور بوجود میان؟ واسه اینکه بدونین چقد می ...

گفتم اتفاقا اینو 

حالا میگه یعنی الان تو و بابا همدیگرو دیگه دوست ندارین که خدا بهتون بچه ی دیگه نمیده 

پسر من پنج سالشه چند هفته پیش گفت مامان آبجی چه جوری اومده شکم تو 

منم چون نمیدونستم چی بگم 

گفتم پسرم ما خیلی دوس داشتبم یه نی نی خوب و سالم مثل تو داشته باشیم دعا کردیم که خدا به تو یه آبجی یا داداش سالم بده خدا هم این نی نی رو گذاست تو شکم مامانی تا تپلی بشه بعد بیاد پیشمون 

ولی دیگه جیز خاصی نپرسید ازم 

من به بچم گفتم هر وقت مامان بابا بچه بخوان دعا میکنن واز خدا می‌خوان بهشون نینی بده خدا هم دعاشون ومیشنوه و یه نینی می‌ذاره تو دل مامان نینی کم کم تو دل مامان رشد می‌کنه و بزرگ میشه دیگه وقتی کامل و بزرگ شد دیگه تو دل مامان جاش نمیشه اونوقت مامان می‌ره پیش دکتر دکتر نینی رو از داخل شک میاره بیرون بهعدم شکم و میدوزه

چون همه اینا رو پرسیده منم این جوابا رو دادم