2777
2789
عنوان

امروز صبح قهر کردم اومدم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 47 پست
اصولا اینجور چیزا رو نمیگم مخصوصا میدونم چ اخلاقی داره پس فردا بر ضد خودم عمل میکنه.قبلا بچه بودم می ...

کاش من از همون اول چیزی نمیگفتم متاسفانه همه چیو گذاشتم کف دستش ک الان علیه خودم استفاده میکنه

عزیزم اشتباه منو نکن  بدترین پدر و مادر دنیا هم باشن نباید شوهرتو بهشون ترجیح بدی  شوهرت ...

هرچی هم ک باشن من حد وسط میگیرم.توی دعوام با اونا ب شوهرم هیچی نمیگم دعوام با شوهرمم هیچوقت ب پدر مادرم نمیگم اختلاف بیفته...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینکه مامانم خیلی فرق میذاره بین ما خاوهرا و داداشم.انگار از کره ماه افتاده زمین

بخدا ک همینه من یعنی از کنار یکی از خواهرام یا داداشام راه برم داد میزنن،مامانم منو دعوا می‌کنه 

کاش من از همون اول چیزی نمیگفتم متاسفانه همه چیو گذاشتم کف دستش ک الان علیه خودم استفاده میکنه

من چندسال اول ب قولی خام و بچه بودم بدو بدو میگفتم!میدیدم پس فردا خودش میگه مامانت ال و بله.دیگه زبونمو بریدم هیچی نمیگم.

ب خانوادمم هیچی نمیگم حتی اگر کتک بخورم!بالاخره پدر مادرن تا ابد تو ذهنشون میمونه شوهر من با من خوب میشه ولی اونا یادشونه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بخدا ک همینه من یعنی از کنار یکی از خواهرام یا داداشام راه برم داد میزنن،مامانم منو دعوا می‌کنه  ...

ن خب ما اینجوری نیس.

داداش من زیادی و بیش از حد لوسه چیزی بهش بگیم اون خودش عین خیالش نیس مادر ما بق و باد میکنه قهر میکنه!!منم خوشم نمیاد از قیافه گرفتن

افرین کاش من سیاست تورو داشتم

ای خواهر اینا تجربه ی تقریبا ده سال زندگیه...چقدر سختی کشیدم آدم شدم بزرگ شدم...هرچند هنوزم خامم

من چندسال اول ب قولی خام و بچه بودم بدو بدو میگفتم!میدیدم پس فردا خودش میگه مامانت ال و بله.دیگه زبو ...

من از شوهرم چیزی ب خونوادم نمیگم چون تف سربالاس بخاطر شوهرم تو روی خونوادم وایسادم الان نمیتونم بهشون بگم کتک میزنه 

ولی متاسفانه انقد بدیای خونوادمو گفتم ک الان نمیتونم جمع کنم قضیه رو

ی مثال بزنم ی بار بهش گفتم من خونه پدر و مادرم حریم شخصی نداشتم 

چند وقت پیش تو سرم زد گف خداروشکر کن من گرفتمت الان اتاق داری واسه خودت میزارایش داری 

ن خب ما اینجوری نیس. داداش من زیادی و بیش از حد لوسه چیزی بهش بگیم اون خودش عین خیالش نیس مادر ما ب ...

حداقل مال شما قیافه می‌گیرع ما تا دعوا درست و حسابی نکنیم ول نمی‌نکنیم😂😐ولی جوری رفتار می‌کنن انگاری منو از زیر پل پیدا کردن😂