____tanha مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 213 عنوان دانشجوهای دانشگاه آزاد! 101 بازدید | 5 پست یه سوال داشتم، اگه «این» ترم، یک واحد رو بیوفتم، میتونم ترم «بعدی» دوباره کلاسش رو بردارم و انتخابش کنم؟ یه جا خونده بودم که هر درسو که بیوفتی باید یه ترم صبر کنی و درواقع دو ترم بعد میتونی برش داری! چجوریه؟ 1401/11/07 | 18:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 نه ميشه بردارى اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
khargoshesefid عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 894 نه همچین چیزی نیست من خودم امتحان کردم و میشه ترم بعدی بلافاصله برداشت چیزی که خوندی اشتباه گفته
روژانک عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 4363 موقعی که ارائه میشه باید برداری.باید ببینی ترم بعدی دانشگاه ات ارائه میده یا باید بزاری ترم مشابه برداری.
یفندوق عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3616 ن اگه ارائه بدن میتونی، اینو واس این میگن ک خیلی وختا اون درسو دو ترم دیگه ارائه میدن فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10383 نه این مال یه قضیه دیگه بودمثلا درس پس نیاز رو پاس بشی ولی درس پیش نیاز رو بیوفتیدو ترم فرصت داری که پیش نیاز رو پاس کنیپاس شد که شدنشد انگار که از چارتت خارج شده چند ترم بعد مثلا ترم های اخر برمیداریولی پس نیازی که پاس کردی نمیپره Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕