2777
2789

رفتم بالای سر مامانم که حالم خوب نیست عوض قلب گرفتم فشار زیادی به اعصابم اومده 

پتو رو کشید سرش

بابامم از ساعت چهار تا هفت استراحتشه که بعدش می‌ره سرکار 

رفتم به اونم گفتم گفت با تعجب نگاهم کرد گفت باز چته مثل فلانی(یه پسر زن پیره که کلی مشکل داره) هر روز دکتری 

خب مگه دست خودمه؟

یعنی اگر یکی توی این زندگی باشه منو درک کنه هیچی از خدا نمی‌خوام...

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

فقط تو نیستی 

من هرچی به بابام میگم میپیچونه

مثلا چند روزه همش قلبن درد میکنه فشارم پایینه و ضربان قلبم بالای 100 

شب ک اومد خونه از سرکار بهش گفتم 

گفت از دستگاه اشتباه استفاده کردی

گفتم مامان گرفته درسته 

گفت حتما گشنه بودی فشارت پایین بود

گفتم دقیقا بعد ناهار فشارمو گرفتم

گفت حتما هیجانی شدم

گفتم، بابا به خدا عین ادم رو تختم اروم خوابیده بودم

همون لحظه خواهرم اومد گفت مدارس تعطیله

بعد گفتش: همون پس میخوای نری مدرسه داری بهونه میاری🙂💔

فقط تو نیستی  من هرچی به بابام میگم میپیچونه مثلا چند روزه همش قلبن درد میکنه فشارم پایینه و ...

چی بگم والا...

بعد هر روز تکرار میکنن ما چی برات کم گذاشتیم؟

فکر میکنن من مشکلم یه مشت لوازم آرایش و لباسیه که حالمو یه درصدم خوب نمیکنه...

از اینکه گفتم می‌خوام با رفیقام برم بیرون گفت نمیخواد بری 

گفتم پس اگر اینطوریه تو هم از کار و بارت بزن بیا منو ببر بیرون 

کی وقت می‌کنی به من برسی؟

از اینکه پنج ساله به غیر از یه شهری که چشم به هر حال میدوزی همش کویره...

چند شب پیش بردم بیرون آخر شب بردم بازارهای مختلفو نشونم داد گفتم همه اینا رو تو اومده بودی؟گفت آره گفتم با کی گف با رفیقام گفتم خوشبحالت 

همینو که گفتم انگار لال شدم بغض داشت خفم میکرد...

نتونستم حرف بزنم 

وقتی پیاده شدیم از ماشین در ماشینو محکم کوبیدم به هم گفتم اصلا بهم خوش نگذشت و درو روش بستم...

من به خدا سختمه قلبم دزد میگیره شروع میکنم بی وقفه جیغ کشیدن لرزش کل بدن ...

بعد میگن از خودخواهی خودته...

بعدشم که مسخرهههههه کردن و شوخی کردن 

بابا من هیچی به غیر از درک شدن نمی‌خوام 

حاضرم نون خالی بخورم ولی یه درصد درک بشم...

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا... بعد هر روز تکرار میکنن ما چی برات کم گذاشتیم؟ فکر میکنن من مشکلم یه مشت لوازم آرایش ...

میدونی چیه!! 

خانواده ها الان درک نمیکنن، هیچکدومشون، اصلی ترین دلیلشم گرونیه و.... 

خود بابام از سرکار میاد میرم پیشش اونم با روی خوش.. 

یه کم که حرف میزن میگه ساکت فشارم رفت بالاو ای قلبم و... 

بعضی وقتا حتی واقعا قلبش درد بگیره نمفهمم انقدر الکی بهونه میاره😶🤌🏻

تازه من خودم زیاد از بیرون رفتن خوشم نمیاد، اکثرا خونه ام

اماـــ

نمیتونم حسمو بهت بگم

میدونی، یکی از دردناک ترین حسا اینه ک، مامانم بهم میگه اگر کارنامه ات زیر  1۵ داشته باشی گوشیتو میگیر...... 

میدونی چیه!!  خانواده ها الان درک نمیکنن، هیچکدومشون، اصلی ترین دلیلشم گرونیه و....  خود ...

درکت میکنم چون خودم سختی خیلی دارم میکشم 

از اینکه توی سن نوجوانی پیر بشی و همه به خنده هات حسوذیشون بشه سخته چون تو میدونی خنده های فیکن...

از اینکه روزی یه مشت قرص بخوری و آنقدر دردات زیاد باشن اثر نکنه...

درکت میکنم چون خودم سختی خیلی دارم میکشم  از اینکه توی سن نوجوانی پیر بشی و همه به خنده هات حس ...

بعد میدونی حرصم از چیع؟؟ 

فردا عربی دارم

هم پر*یودم هم سرما خوردم

سردرد هم که نگم اصن عالییی

بعد میدونی حرصم از چیع؟؟  فردا عربی دارم هم پر*یودم هم سرما خوردم سردرد هم که نگم اصن عالییی

من زبان دارم میخواد بپرسه 

منم امروز چون فشار روم بوده میترسم برم مدرسه چون مطمئنم وسط کلاس صدای گریه ام بلند میشه 

می‌خوام فردا هر طور شده نرم مدرسه ....

چون نمیخوم مسخره دبیرم و دانش آموزا بشم 

سخته خیلیییی

من چطورب نرم یه راه بده😭

آجی روبیکا داری؟😅🖤

یه چی میگم عصبی نشو روبیکا داشتم، رمز دو مرحله ایم و یادم رفت، مامانم گفت کارنامت اومد اگه اوکی بود ...

اشکال نداره

چقدر سخت گیر

شاد چی؟

ایتا چی؟😑

شاد دارم🙂💔😂

خب ایدیمو میذارم فقط ریپ نزن معلوم نباشه لایک کن فقط😂

بعد یه پی بده تا ببینم تویی