2777
2789
عنوان

دلم برا نماز خوندن تنگ شد یهو

141 بازدید | 23 پست

مذهبی نیستم ، چندساله نمیخونم همیشه میگم به دله 

همیشه میگفتم هرکی نمیخونه سالم تره خوشحال تره ، هی ترک میکردم

الان دلم میخواد پاشم بخونم ولی هفته بعد یه خواسته مهمی دارم میدونم اگه نرسم بهش ممکنه باز ترک کنم، نه که بخاطر اون بخوام بخونما کلا یهو انگیره ام میره

دلمم برای لاک زدن تنگ میشه، خجالتم میکشم ، میدونمم صبحا پانمیشم واسه نماز صبح ، ولی همیشه عاشق نماز مغرب بودم😂 

میترسم بخونم وسطش ول کنم یا مسخره بشم 

یه دلیلشم اینه دوتا از نزدیکترین آدمای زندگیم مذهبی بودن ولی منو به مرز افسردگی رسوندن با بدیاشون 

یادم نمیره چی کردن باهام

با این اوصاف نخونم بهتره نه؟😂 

خواستم درد دل کنم فقط

پاشو همون نماز مغربی که دوست داری رو بخون❤️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ترس از شروع بدتر از شکسته

پاشو بخون 

منم رفتم تازه اذان داد

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر قشنگ گفتی حال روحی بدی دارم دعام کن❤

قربونت 

منم دعا کن بعدش اکه دلت خواست

لطفا دعا کنید در مورد پایاننامه ام تصمیم درست بگیرم و زودتر کاراشو شروع کنم 

درسهای این ترمم رو برسونم و در کل زودتر فارغ التحصیل بشم

۲۴ بهمن قرار هست برم روانپزشک‌ جدید ، کاش اینبار خوب بشم 😔😭😭😔😔😔

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيست (۴)

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

قربونت  منم دعا کن بعدش اکه دلت خواست لطفا دعا کنید در مورد پایاننامه ام تصمیم درست بگیرم ...

عزیزم حتما دعات میکنم

منم روانشناس میرم توام دعاکن خوب بشم 

ارشدی؟ من تازگی قبول شدم توام دعاکن بتونم تصمیم بگیرم که برم❤❤

عزیزم حتما دعات میکنم منم روانشناس میرم توام دعاکن خوب بشم  ارشدی؟ من تازگی قبول شدم توام دعا ...

چشم ، من که بنده قابلی نیستم ولی حتما❤️

داروسازی هستم من

وای میدونم چی میگی 

من ی وقتایی یهویی دلم میگیره ی جوری ک انگار فقط نیاز دارم وضو بگیرم بشینم رو به قبله حتی شده فقط با خدا حرف بزنم ب همین فارسی بعد طورایی آروم میشم 

و چندین بار یپش اومده اتفاق تو شرایطی ک ی خواسته یا کاری قراره انجام بدیم چنین حسی بیشتر میاد 

راسش رو بخوای من حس میکنم خدا این حس رو گذاشت رو دلت ک برب پیشش باهاش حرف بزنی حس میکنم این سری حتما به خواسته میرسی اتفاقا مصمم میشی تو نماز خوندن 

التماس دعا اگر خوندی🧡