2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درآمدش چقدره؟

درآمدش این مدت خیلی خوب بوده ، مثلا سرمایه بعداز دوماه سه برابر میشه ، ولی خب پرورش حلزون تو ایران شغل نوپایی هست ، خیلی مبهمه آینده ش ، کسی خواست شروع کنه باید با سرمایه ای شروع کنه که خیلی نگران از دست دادنش نباشه

حلزون چی میخوره چطوری زیادمیشن؟

بیشتر کاهو برگ کلم ، خیار کدو و.....

غذاشون خیلی هزینه نمیبره ، حلزون ها تخمگذارهستند حدود پنجاه روز تا دوماه یکبار 150 تا بعضی وقتا ۳۰۰ تاتخم میگذارند که بعداز حدود دو هفته جوجه میشه

درآمدش این مدت خیلی خوب بوده ، مثلا سرمایه بعداز دوماه سه برابر میشه ، ولی خب پرورش حلزون تو ایران ش ...

سرمایه اولیه اش چقدر بایدباشه؟ مکان نگهداریشون کجابایدباشه؟

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

سرمایه اولیه اش چقدر بایدباشه؟ مکان نگهداریشون کجابایدباشه؟

از یکی دو ملیون میشه شروع کرد ، اگر مولد بخرید خیلی زود زیاد میشن... ولی خب سرمایه بیشتر سود بیشتر

در محیط منزل ، دمای ۲۵ تا ۳۰ خوبه براشون

توی جانونی شفاف میشه نگهش داشت 

از یکی دو ملیون میشه شروع کرد ، اگر مولد بخرید خیلی زود زیاد میشن... ولی خب سرمایه بیشتر سود بیشتر ...

ممنون از پاسخگوییت عزیزم. به کجاها میشه فروخت؟

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

سلام

دوستان لطفا مثل من گول تبلیغات دروغین شرکت های پرورش حلزون رو نخورید.من خودم از شرکت مدیران برتر تیسفون پکیج حلزون خریدم،قرداد بستن و کلی با آب وتاب از آینده روشن و پرسود این شغل گفتن ولی با توجه به اینکه کار بسیار پرزحمتی هست الان بعد یکسال که طبق قرارداد باید ازم خریداری کنن،دبه درآوردن و هزارتا دوز و کلک از خرید طفره رفتن و باکلی پیگیری و التماس کردنم،کلی منت گذاشتن بسرم و باقیمت دونه ایی۳ هزارتومن میخوان بخرن درحالیکه بمن پارسال دونه ایی ۱۰۰ هزار فروختن.همشون مریض و پیر بودن و تخم نمیذاشتن.توروخدا گول تبلیغات هیچکدوم رو نخورید و آگاهی بخشی کنید تا جلوی این مافیا گرفته بشه