2777
2789

بچه ها وقتی که مستاجر هست کسی

بنظرتون تا جایی که میشه باید یجا بشینه و اثاث کشی نکنه؟ چون اثاث کشی سخته ..

یا اگر تو اون خونه حالش بده و خوشش نمیاد 

صرفا بخاطر دوست نداشتن خونه اثاث کشی کار درستیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمر کوتاهه و شما این زمان رو رو فقط یکبار زندگی میکنی

اگر شرایطش رو داری جابجا شو از لحلظات زندگیت لذت ببر نه با عذاب بگذره

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
شما اگر خونه ذو دوست نداشته باشین میمونین توش؟ البته صابخونه با قیمت خوبم داده خونه رو

بین اسایش مالی واسایش روانی خودت باید یکی رو انتخاب کنی 

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
عمر کوتاهه و شما این زمان رو رو فقط یکبار زندگی میکنی اگر شرایطش رو داری جابجا شو از لحلظات زندگ ...

دققیقا با عذاب داره میگذره

مخصوصا اینکه اینجا اعصاب خوردی خییلی زیاد داشتم

میگم شاید این جابجایی باعث شه که جای جدید ذهنم اروم تر باشه و هی اعصاب خوردیا برام تذاعی نشه

بین اسایش مالی واسایش روانی خودت باید یکی رو انتخاب کنی 

اره

منم میگم خونه مال خودم نیست که مجبور باشم تحملش کنم و مجبور باشم توش بمونم

برم یجا دیگه

ذهنم شاید ارومتر شد 

همه میگن خوشگله خونه اگر یذرع به دکورش برسی ولی من انقد اینجا دست و دلم نمیره ب هیچیش نمیتونم برسم

اره منم میگم خونه مال خودم نیست که مجبور باشم تحملش کنم و مجبور باشم توش بمونم برم یجا ...

تغییر دکوراسیون تو روحیه ادم خیلی تاثیر میگذاره....

وگویا مشکل افکار شماست بیشتر 

من کلا یه سال اجاره نشستم . چهارماه یه جابودم صابخونه همش میومد میگفت تو چرا پیش ما نمیای .چرا بیرون نمیای .خیلی می‌خوابی .کجا رفته بودی بعد پرروها گفتن یکم اجتماعی باش منم جمع کردم سریع اومدم بیرون تا یه سال بشه رفتم یه جا دیگه کلا اعصابم حرف خاله رنگی نمیکشه

خدایا شکرت بالاخره...

تغییر دکوراسیون تو روحیه ادم خیلی تاثیر میگذاره.... وگویا مشکل افکار شماست بیشتر 

ارره

خونه هه که خب دلخواه نبود از اول

چون صابخونش حاضر نشد حتی رنگ کنه و الان حس میکنم درو دیوارش سیاهه😐

ولی اون حسی که باهاش سکونتمون اینجا شروع شد

اعصاب خوردیا و مسایل هنوز باهامه

کمرنگ شده خیلی

ولی هنوزم وقتایی ک بیرونم از وقتایی ک خونه ام حالم بهتره

دیشب بیرون بودم یه لحظه فکر کردم میخوام بیام‌خونه اعصابم خورد شد

میگم شاااید شاید با تعویض خونه

این افکار و مسایل هی تداعی نشه 

ولی نمیدونم چقد موثره

من کلا یه سال اجاره نشستم . چهارماه یه جابودم صابخونه همش میومد میگفت تو چرا پیش ما نمیای .چرا بیرون ...

ارره

منم نمیکشم هی بخوان اینجوری سرک بکشن

اینجا همسایه ها مشکل ندارن

خود خونه قدیمیه،خخیلیا میگن قشنگه ولی من میگم اصن قشنگ نیست

اسانسور نداره من خیییلی سختمه طبقات رو بالا پایین میرم

حس میکنم زانوم اذیت شده

دست و دلم نمیره یذره بهش برسم خوشگلش کنم

وگرنه همسایه و صابخونه خوبه

حالا نمیدونم بخاطر اینکه باید دست بکشه ب سر و روی خونه ، و نمیکشه پایین داده یا داره راه میاد واقعا

الان حدود فکر کنم ۶-۷ ساله رنگ نشده خونه ..

نمیدونم شایدم مشکل افکار و ذهن خودمه

فقط تزسم اینه ک جابجا بشم و این افکار باهام بمونه

میگم خودمو مجبور کنم همینجا درستش کنم 😐😅

خودتون به هزینه خودتون رنگ پلاستیک بزنین خیلی نمیشه  وخودتون هم میتونین رنگش کنین الان هزینهدجابجایی بیشتر میشه 

ارره منم نمیکشم هی بخوان اینجوری سرک بکشن اینجا همسایه ها مشکل ندارن خود خونه قدیمیه،خخیلیا ...

برای خونه اجاره ای اصلا خرج نکن  بزار برای خونه خودت .من چی بگم که الان دو وجب از ایوون خونم ترک برداشته هر چی به شوهرم میگم درستش کنه نمیکنه میگه چرا خرج کنم می‌زارم برا خونه جدید خرج میکنم .اینم می‌خوام بعدش بفروشم

خدایا شکرت بالاخره...