2777
2789
عنوان

حق ندارم ناراحت شم؟

219 بازدید | 19 پست

سلام خانوما منو شوهرم ۱۰ساله ک‌ ازدواج کردیم 

الان ۴سالی میشه ک‌ تو یه شرکت کارای تحصیل داری انجام میده .

ادم خوبی هست چیزی ندیدم ازش تا بحال ولی یک مشکلی که دارم اینه که با ادما زیاد صمیمی میشه 

مثلا موضوعی ک‌الان بخاطرش ناراحتم 

صاحب شرکتشون گفته خانم فلانی رو اگه بتونی بیاری پیش ما کار کنه خیلی خوب میشه کارش خوبه خانوم خوبیه

حالا اینم بخاطر این با خانومه صمیمی حرف میزنه 

اول که جمع میبست صحبت میکرد 

خوبین؟بهترین؟کی وقت دارین صحبت کنیم

حالا میبینم شده خوبی بهتری چرا نیومدی جلسه چرا...

خیلی بدم اومد بااینکه میدونم هیچ قصد و قرضی نداره ولی واقعا عصبی و ناراحت شدم 

بهشم میگم چراانقد صمیمی صحبت کردی ناراحت شده ک تو به من اعتماد نداری و...مگه از من چیزی دیدی 

من اگه میخاستم قایم کنم ازت پاک میکردم پیام گوشیمو 

شما باشین ببینین شوهرتون با یه خانوم غریبه اینطوری پیام میده ناراحت نمیشین؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

میگه گوشیمو برمیداری پیامام‌نگاه میکنی من روانم بهم میریزه حس میکنم اعتماد نداری بهم 

بااینکه‌خودشم گوشی مو برمیداره نگاه میکنه از روی کنجکاوی 

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن دور شن

بخدا میگم حد و مرز بزار با اطرافیانت درست نیس باهمه اینجور ک‌ بامن صحبت میکنی بااونام صحبت کنی حس بد میگیرم

توی اینطور مسایل فقط بهش بگو اگه من بجای تو با یه آقا اینطور صحبت میکردم چه حسی داشتی؟؟

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
آره ناراحت میشدم  باهاش حرف بزن با شوخی و خنده بگو متقاعد کن من بهت اعتماد دارم و میدونم قصدی ...

الانم قهر کردیم اصلن دوست ندارم باهاش حرف بزنم

حق داری

بگو منکه نمیگم بهت شک دارم. اما خب دلم نمیخواد با یه خانوم غریبه انقد راحت صحبت کنی، خودت خوشت میاد من این کارو کنم؟!

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

ناراحتی ات به جاست و ربطی هم به اعتمادت به همسرت نداره. اما اگر بهش گفتی که صمیمانه حرف زدن با یه خانم، برات آزاردهنده‌ست، دیگه ادامه‌ی بحث رو نگیر. گاهی اصرار زیاد به یه چیزی، طرف مقابل رو توی فاز لجبازی می بره. یه مدت حساسیت نشون نده

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊